Az új Tomb Raider-mozi az előzetese alapján magasan veri az előzőket

Angelina Jolie után egy újabb Oscar-díjas színésznőre osztották Lara Croft szerepét.

2017. szeptember 20. 13:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 24. adás Alicia Vikander a Tomb Raider forgatása után új, saját filmjéről mesélt a zürichi vörös szőnyegen, ahol aztán a teniszcsillagot, Roger Federert is mikrofonvégre kapta Návai Anikó. Enyedi Ildikóval az ...
Tudtad, hogy az első Tomb Raider ideiglenesen exkluzív volt? Rengeteg apró sztorit ismerhetünk meg a Did You Know Gaming? új epizódjában.
Lara Croft Tomb Raider - hétfő 22.15 Ajánló - Szereplők: Angelina Jolie, Daniel Craig, Jon Voight, Iain Glen, Noah Wyle
GameStar Hype - Csak nagy mellekkel lehet valakiből hiteles Lara Croft? Az eddig látottak alapján nem vagyunk meggyőződve arról, hogy a Tomb Raider lesz minden idők legjobb videojátékos adaptációja, és bár ez legkevésbé Alicia Vikander hibája, sokan a színésznőt is kikezd...
Tomb Raider - végre itt a trailer! Hosszú várakozás után végre befutott a Tomb Raider trailere, amiből kiderül, hogy Alicia Vikander jobb Lara Croft lesz-e, mint Angelina Jolie volt.
Tomb Raider - poszter és teaser Megérkezett az Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider-film első nyúlfarknyi előzetese és posztere. A jelek szerint a Crystal Dynamics játéksorozatához teljesen hű adaptációt kapunk.

21 éves színésznőre nyomul Brad Pitt? A színészpasi egy soron következő filmje alatt találkozott Ella Purnellel aki egyébként a Demónában játszotta Angelina Jolie fiatalabb karakterét!
A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morriconét Az Oscar-díjas zeneszerző megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést.
Még Cher is szerepel a Mamma Mia!-ban Nagy bejelentést tett Cher: ő is szerepel a Mamma Mia! című film hamarosan érkező folytatásában. Akik csodálkoznak, talán elfelejtik, hogy a 71 éves énekesnőnek nemcsak Grammy-, de Oscar-díja is van, ...
Nyakláncot neveztek el Angelina Jolie-ról A menőség fokmérője: a színésznő a világhírű ékszertervezőt, Robert Procopot ihlette meg és nevezte el róla a milliókat érő nyakékét.
Kizárták az amerikai filmakadémiából Weinsteint Az Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia kizárta soraiból a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinstein producert.
Kizárták a filmakadémiából az erőszakkal vádolt Harvey Weinsteint Az Oscar-díjakról döntő akadémia szerint a producer nem érdemli meg kollégái tiszteletét.