Felgyújtottak több orosz mozit egy különleges balerina miatt

Törvénysértésre való felbujtás gyanújával őrizetbe vették szerdán egy orosz radikális keresztény csoport vezetőjét, akit a hatóságok bűnrészesnek tekintenek az utolsó cár és egy balett-táncosnő szerelméről készült, Matilda című film elleni tiltakozásul elkövetett gyújtogatásokban.

2017. szeptember 20. 15:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.

Friss hírek
Art Market Budapest 2017: Kiemelkedő sikerrel zárt Közép- és Kelet-Európa vezető nemzetközi képzőművészeti vására Közel 30 ezer látogató, jelentős nemzetközi figyelem.
A Trónok harca egyik főszereplője elsőre kinevette az őt zaklató Weinsteint A színésznőnél kétszer is bepróbálkozott Harvey Weinstein.
Különös címet kapott a Han Solo-film A rendező a Twitteren jelentette be a hírt.
Csubakka és a rendező elárulta a Han Solo-film címét Nehezen lehetne azt mondani, hogy túltengtek volna a kreatív energiák a címadásnál.
A legnevesebb hollywoodi szaklap nem bíz semmit a véletlenre új címlapján Egy fekete-fehér portré és mellé a felirat: "game over". A célkeresztben Harvey Weinstein.
Telt ház előtt vetítették a Körhintát Lyonban Novemberben Budapesten is megnézhetjük a felújított filmet.

Bűnvádi eljárás a Matilda film bemutatójának akadályoztatásáért Bűnvádi eljárást indított az orosz belügyminisztérium a Matilda című film forgalmazóit és nézőit érő fenyegetések miatt közölte szombaton Irina Volk, a tárca szóvivője.

Top hírek:
"Maga jó kiállású, szalmaszagú parasztgyerek" 5 éve hunyt el Komár László A néhai magyar popénekesről a Recorder jelentetett meg cikket.
Csubakka és a rendező elárulta a Han Solo-film címét Nehezen lehetne azt mondani, hogy túltengtek volna a kreatív energiák a címadásnál.
Daniel Brühl Budapest utcáin ered a kegyetlen sorozatgyilkos nyomába előzetes A sebész és a nemrég bemutatott Mindhunter hangulatát hozza az 1890-es évek New Yorkjában játszódó The Alienist, amelyben Daniel Brühl mellett Dakota Fanning és Luke Evans tűnik fel a főbb szerepekben.
LOL - Erotika és humor a Magyar Nemzeti Balett új kortárs estjén A Magyar Nemzeti Balett Hans van Manen három koreográfiája a Trois Gnossiennes, az 5 tangó és a Black Cake bemutatójával köszönti a 85 éves holland mestert október 20-án. [...] Bővebben!
Új előzetese alapján prémium minőségű akciófilm lesz A Viszkis Eddig nem kényeztettek el minket a hazai filmesek igazán kimagasló akciófilmekkel, azonban Antal Nimród új mozija lehet etalon lesz ebben a műfajban.
A kilncvenéves Római Magyar Akadémia Pasolinivel ünnepel Pasolini és Medea a Római Magyar Akadémián.