Macron áremelésekkel szoktatná le a franciákat a dohányzásról

A következő három év során hat alkalommal emelik a cigaretta fogyasztói árát Franciaországban, hogy 2020 végére egy doboz már tíz euróba kerüljön - jelentette be Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter szerdán.

2017. szeptember 20. 17:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Politikusokat vádolnak zaklatással Előadás közben, a világhírű párizsi Bastille operában fogdosta a zsúfolt nézőtéren egy ismert politikus, ezt állítja egy írónő, aki egy volt francia miniszter lánya. Óriási szexuális zaklatás-botrány...
Franciaország 15 millió euróval támogatja Szíria felszabadított részeit Csak azok a területek kapnak, amelyeket az amerikaiak által vezetett koalíció ellenőriz.
Vége a Photoshopnak Franciaországban kötelező lesz feltüntetni a divatképeken, ha a rajtuk szereplő modell testét utólag manipulálták - írta a Magyar Nemzet.
Szélsőjobbosok készültek terrorcselekményekre Franciaországban Politikusokat és mecseteket akartak megtámadni.
Drámai helyzet Dél-Franciaországban
Újabb látogatócsúcs a Frankfurti Könyvvásáron Az idei seregszemle díszvendége Franciaország volt.

Embercsempész bandát lepleztek le Franciaországban és Németországban Utazási irodát üzemeltettek Indiában az illegális, uniós határátlépések megszervezésére.
Egy kis ésszel lenyomhatják a belvárosi kisboltok a plázákat Franciaországban már régi probléma, hogy a városközpontokban egyre kevesebb pékség, fodrász, optikus, zöldséges, vagyis a közvetlen közelben lakók igényeit kielégítő bolt vagy szolgáltatás működik. F...
A palaolajkitermelő cégek hiába kérnek hitelt a BNP Paribastól A megújuló energiák melletti elköteleződés jegyében a BNP Paribas, Franciaország legnagyobb tőzsdén jegyzett bankcsoportja szerdán bejelentette, hogy nem nyújt többé új hitelt palaolaj vagy homokolaj ...
Sztrájkolnak a közalkalmazottak Franciaországban és Belgiumban Franciaországban és Belgiumban is sztrájkolnak a közalkalmazottak a megszorítások miatt.
Franciaország elsőként mondott nemet a katalán függetlenségre Ha Katalónia kedden egyoldalúan kikiáltja elszakadását Spanyolországtól, Franciaország nem fogja azt elismerni - jelentette be Nathalie Loiseau, Franciaország Európa-ügyi minisztere.
Franciaországban már annyira tombol az antiszemitizmus, hogy a zsidó gyermekek sem lehetnek biztonságban Franciaországra - főleg, mióta Emmanuel Macron az elnök - a hazai és a nemzetközi liberális véleményvezérek a multikulturalizmus mintaországaként tekintenek. Csak közben megfeledkeznek arról, hogy a n...