Élet a Cassini után: 5 misszió indulna a Szaturnuszhoz

Akár már 2025-ben visszatérhetünk a Cassini sírhelyéhez, hogy ott folytassuk a kutatást, ahol a szonda abbahagyta.

2017. szeptember 20. 18:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nagy finálé eredményei Az hihetnénk, hogy 13 év alatt a Cassini jóvoltából már mindent megtudtunk a Szaturnuszról. De nem! A „nagy finálé” is tartogatott tudományos meglepetéseket.

Friss hírek
Botrány: a liberálisok a keresztet eltávolíttatták, a mecsetért pedig kiálltak Francia abszurd: a "szabadon gondolkodók" korábban azért kardoskodtak, hogy az egyik nyilvános emlékműről eltűnjön a kereszt. Ugyanezek az emberek most az egyik bezárásra ítélt mecsetért küzdenek, mert az persze kell.
Robbantás egy nigériai mecsetben, legalább 50 halott Egy tizenéves fiú robbantotta fel magát.
Egy kínai cég már többet ér a Facebooknál A Tencent így a világ ötödik legértékesebb cége.
1400 milliárd forint az államháztartás első tíz havi hiánya Az NGM szerint ez alapján teljesíthető a 2,4 százalékos hiánycél.
22 éve ezen a napon: Schumacher első hivatalos tesztje a Ferrarival Parc Fermé: 22 éve ezen a napon: Schumacher első hivatalos tesztje a Ferrarival
Kicsoda valójában Jennifer Lawrence legjobb barátnője? Dobta volna Amy Schumert?

Kiderült, miért marad egyben a Szaturnusz nagy gyűrűje A csillagászok harminc éven át azt hitték, hogy a gyűrű egyben tartása egyedül a Janus nevű holdnak köszönhető. A NASA szeptemberben megsemmisült Cassini űrszondája által küldött adatok elemzése alap...

Top hírek:
Sokkal olcsóbban tankolhatnak az autósok Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Sajtó: Kubica két évre aláírt a Williamshez A holland média tényként számolt be arról, hogy Robert Kubica 2018-as visszatérése megvalósul: forrásaik szerint a lengyel nem is egy, hanem rögtön két évre kötött szerződést.
Egy igazi falmászló legenda a Ninja Warriorban Strommer László ˝Stromi˝, a 49 éves testnevelő tanár, nagy falmászó legenda. Hogy ninjaként mire képes? Kiderül...
Nem rettegek, kíváncsi vagyok a világra Buffon már utolsó meccsére készül.
Ingyenes a Brütal Legend, töltsétek azonnal! Ritka az olyan egyedi játék, mint a Jack Black közreműködésével készült Brütal Legend. Csapjatok le rá!
Gyanús mozgás a Facebookon: Mága Zoltán hirtelen felszedett 560 000 (kamu)lájkot Megtörtént amire kevesen számítottak: Kasza Tibi visszacsúszott a Facebook rajongói toplistán, helyét Mága Zoltán vette át. A hegedűművész óriási, naponta tízezres rajongószám-növekedést produkált az elmúlt időszakban, így már csak napok vagy talán órák kérdése, hogy eléri az egymilliós tábort. Mága Zoltán népszerűségének növekedési üteme sok kérdést felvet, mivel rajongóinak több mint a fele facebookos szempontból gyanús dél-ázsiai országokból származik.