Vaddisznót ütött el, szörnyethalt

Vaddisznóval ütközött és szörnyethalt egy autós hajnalban Csákvárnál Fejér megyében. Az ütközéstől az autó felborult és árokba zuhant. A férfi utasa is megsérült. ...

2017. szeptember 20. 19:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Az 50 milliós játszma - 5. adás 1. rész Elsőként Peti és Réka nézett szembe a pénznyelővel, akiknek Majka egy négylevelű lóherével és lencsével próbált szerencsét hozni péntek 13-án.
Majka imádta Böbe ˝pici zsiri˝ sztoriját Böbe kóstolt már lószalámit, zsiráfot viszont nem enne, hiszen az az egyik kedvenc állata. Nagy vágya, hogy egy pici zsiráfot átölelhessen, amin Majka is jót nevetett.
Jövő héttől új időpontban, keddtől szombatig jelentkezik Az 50 milliós játszma Hétfőn 19.00-tól elstartól a Ninja Warrior, amelyben a legnagyobb harcosok mutatják meg, hogy képesek leküzdeni a monumentális akadálypályát. Keddtől szombatig pedig újabb játékosok küzdenek meg a pénznyelővel Az 50 milliós játszmában.  
Fekete macskával és lencsével készült Majka a péntek 13-ra A műsorvezető mindent megtett, hogy elűzze a balszerencsét a stúdióból, ezért egy világító szemű macskával és egy tál lencsével várta a játékosokat a péntek 13-i 50 milliós játszmában.
A világ legnagyobb kihívása megérkezett Magyarországra - Ninja Warrior hétfőnként Harcosok jönnek, akik megpróbálják legyőzni a lehetetlent. Erő, kitartás, akarat, szenvedély - ez az út a győzelem felé. Ninja Warrior hétfő esténként 19.00-kor a TV2-n!
Rubint Réka és Lara Ismerd meg Réka, és a bájos Lara néhány kedvencét!

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Szétszedik a Google-t egy apró baki miatt az internetezők: végre választ kaptak A szemfüles felhasználóknak minden hiba feltűnik, de biztos, hogy véletlenről van szó?
100 forintos módszerek tapéta tisztítására: a beivódott füstszag is eltűnik! Konyhai hozzávalók, kozmetikumok, vasaló. Neked melyik válik be?
Ismét szakított a magyar színészpár - Mégsem sikerült megoldaniuk a problémáikat Seprényi László és kolléganője a szakítás mellett döntöttek.
Éjjel már nem árt fűteni, de nappal még langyos lesz az idő a hétvégén 23°C is lehet - hétvégi időjárás-előrejelzés!