Bakondi: kerítés nélkül nincs őrizet

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint helyes döntés volt a műszaki határzár. Bakondi György úgy vélte: különösen zavarja a "Soros-terv" végrehajtóit a magyar kerítés, mert mögötte erős nemzeti törekvés, összefogás van, és mindez ellentétes azzal az ideológiával, amely a bevándorlást jónak, sőt egyedüli megoldásnak .

2017. szeptember 20. 21:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Először a budapestieket kérdezi a kormány a Soros-tervről Online is lehet megint szavazni, akár többször is.
Kamu emailcímekről, akárki nevében szavazhatunk a nemzeti konzultáció honlapján Gagyi lett a Soros-tervről kérdezősködő kormányzati honlap, de részben már javították.
A Soros-tervről és a Rogán-tervről vitázott az MSZP és a Fidesz Egy asztalhoz ült Molnár Zsolt és Németh Szilárd.
Hiszünk a kormánynak abban, hogy mitől kell félnünk Működik a kormánypropaganda, leginkább a menekültektől és Soros Györgytől félünk, de a civilektől is jobban tartunk, mint Oroszországtól.
Igenis van Soros-terv (6. rész) Ebből a helyzetből egyetlen kiút látszik: a megoldás mellett elkötelezett tagországok olyan koalíciója, amely nem igényel egyhangú döntést.
Fidesz: a baloldal vitatja a Soros-terv létét Többek között a Soros-tervről is szó volt a parlamentben hétfőn, napirend előtt

Hír: Navracsics mondja ki: egy nem létező terv ellen nem kell konzultációt tartani! A Fidesz döbbenten hallgat, amióta Navracsics Tibor párttársuk és uniós biztosuk bevallotta, hogy nincs semmilyen Soros-terv, ez csak Orbánék kampányfogása, ők találták ki.
A Soros-terv szerelmesei
Soros-féle gondolatokat osztott meg a Soros-teremben Timmermans A focimeccsek bíróihoz hasonlította az Európai Bizottságot a testület egyik alelnöke egy rigai egyetemi előadáson. Frans Timmermans arról is beszélt, hogy szerinte nem lehet a nemzeti függetlenségre h...
Végre az is kiderült, mikortól postázzák a Soros-kérdőíveket A kormányszóvivő szerint "látszólag elvontabb" kérdésben kérik ki az emberek véleményét az újabb nemzeti konzultációban, ezért fűztek külön magyarázatot a kérdőív hét pontjához.
Ujhelyi a Soros-terv helyett a Macron-tervről konzultálna Az MSZP-s európai parlamenti képviselő szerint a francia elnök elképzeléseit kellene megvitatni.
Brüsszel büntetné a Soros-terv ellenzőit Az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végreha...