8 hónap után jöttek elő a NASA elzárt kutatói

Az űrügynökség azt próbálja kitalálni, hogyan lehet egy ideális csapatot összeállítani a hosszútávú küldetésekhez.

2017. szeptember 21. 11:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Meddig pörög a fidget spinner az űrben? videó A kérdésre pontos választ ugyan nem adott a NASA űrhajósa, de így is érdekes figyelni a kísérletezést Newton mozgástörvényeivel.
Fidget spinnert küldött a NASA a Nemzetközi Űrállomásra Az űrhajósok mutatják be, mi történik, ha az űrben pörgetnek meg egy fidget spinnert.
Örökifjúvá tenné a Mars-misszió űrhajósait a NASA A génmanipuláció még ingoványos terület: megakadályozza az öregedést, de komoly etikai kérdéseket vet fel. Jelenleg embereken szigorúan tilos.
Aszteroida közelít a Föld felé: a NASA csak most szólt, hogy órákon belül érkezik Tegnap jelentették be, hogy elhalad mellettünk egy kisbolygó.
Az első amerikai űrruhatervet látva előbb gondolnánk egy gyenge sci-fire, mint a holdraszállásra A tervet látva a NASA felkötötte a nadrágot, az évtized végére pedig megvalósult Kennedy elnök álma: embert küldtek a Holdra.
Két férfi sétálgatott a Nemzetközi Űrállomás peremén: bámulatos fotók! A NASA felvételein megnézheted az űrsétát.

NASA űrhajósok és TOP GUN vadászpilóták lézerkezelése magyar találmány (X) Gyors, biztonságos és fájdalommentes – Pár szóban így foglalnánk össze a FEMTO kezelést. Nem véletlen, hogy a sztárok is a Sasszem FEMTO
Ház nagyságú aszteroida közeledik felénk A NASA aktiválja a bolygóvédelmi rendszerét.
Ötvenkilenc éves a NASA Az űrkutatásban máig aktív szerepet betöltő szervezet legújabb célpontja a Mars.
Sok vízjég lehet a Merkúron Erre a következtetésre jutottak a kutatók a NASA szondájának adatai alapján.
Ezt is megértük: már gyűjtik a pénzt, hogy bebizonyítsák, a Föld igazából lapos Aki a NASA-nak nem hisz, járjon utána könnyű ezt mondani azoknak, akik szerint a Föld lapos, de sok pénzbe kerül az űr "független" tanulmányozása. Erre kezdtek el pénzt gyűjteni. Soroljuk a sokkal o...
Oroszországgal együtt vág neki a Holdnak a NASA Együtt építik az égitest körül keringő űrállomást, ami a Mars-utazás kapuja lehet.