Harmadszorra rendezik meg az EgészségPartot Rubint Rékával és Stahl Judittal Újbudán

Nem mindennapi eseménnyel várja az érdeklődőket Újbuda és a Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubja szeptember 24-én, a III. Újbudai EgészségPartot ugyanis idén is megrendezik a XI. kerületi Feneketlen-tó mellett. Két sztárvendég is szórakoztatja a vendégeket: Rubint Réka mozgatja meg a tömeget, Stahl Judit pedig egészséges ám finom ételeket készít.

2017. szeptember 21. 18:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Stahl Judit smink nélkül - Felismered a műsorvezetőt festetlen arccal? A 48 éves tévés a hétköznapokon nem festi magát.
"Igaz, hogy a Stahl Judit testvére a Stohl Andrásnak?" - Ezt a kérdést feltette valaki Ezeket akarják tudni a magyar sztárokról a Gyakori kérdések olvasói.
Stahl Judit megmutatta ritkán látott nővérét - Le sem tagadhatnák egymást Ritka közös fotón Stahl Judit és testvére, az anyukája és a lánya.
Netes játékkal akar rajongókat szerezni a Mol a felhőkarcolójának Pokoli tornyot pattintana Újbuda szövetébe a Mol, Lázár János nem örül, az olajcég trükközik.
Mindenki meghatódott Rubint Réka vallomásán, ezt üzente lányának Nyilvánosan üzent Larának.
Schobert Norbi beszólt a nejét kritizáló luxusfeleségeknek A fitneszguru megvédte Rubint Réka izmos alakját.

Elképesztő: kitalálod, melyik magyar sztárnak van ilyen kockás hasa? Eláruljuk, nem Rubint Réka az.
Rubint Réka megvillantotta kerek, tangás fenekét A luxusfeleségként is szereplő fitneszedző éppen Montenegróban pihen.
Nem szerepel többet a luxusfeleséges tévéműsorban Rubint Réka Annyi edzése van, hogy csak eleve csak négy epizódot vállalt.
Fejlesztik a gyermekellátást Újbudán Csaknem kétmilliárd forintból bővítik Újbuda gyermekegészségügyi járóbeteg-ellátását. A XI. kerületi Szent Kristóf Szakrendelő gyermekegészségügyi járóbeteg-szakellátását átköltöztetik a szomszédos vo...
Így sírt az esküvőjén Rubint Réka és Schobert Norbi - videó Naplemente, lovak, könnyek. Pedig már 15 éves házasok.
Jelentős egészségügyi fejlesztés Újbudán 1,9 milliárd forintból fejlesztik Újbuda gyermekegészségügyi járóbeteg-ellátását.