Dinoszauruszokat gyilkolászhatott a sátán ősi békája

Dinoszauruszok gyilkosa lehetett a 68 millió éve Madagaszkáron élt kétéltű, a Belzebub békája (Beelzebufo Ampinga) - állapította meg egy csütörtökön megjelent tanulmány.

2017. szeptember 21. 21:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Terjed a pestis Madagaszkáron 89-re nőtt a halálos áldozatok száma, és több mint 1000 megbetegedést regisztráltak.
Egy hét alatt csaknem kétszeresére nőtt a pestis halottjainak száma Madagaszkáron Egy hét alatt csaknem kétszeresére, 74-re nőtt a pestisjárvány halálos áldozatainak száma Madagaszkáron közölte az afrikai szigetország katasztrófaelhárítási ügynöksége kedden.
Sosem látott tempóban terjed a pestis Legkevesebb 57-en haltak meg idáig Madagaszkáron a járványban.
Több mint 50 áldozata van a pestisnek Madagaszkáron 550 megbetegedésről tudni, ráadásul a bubópestis mellett a még veszélyesebb tüdőpestis is felbukkant.

Pestisjárvány pusztít Madagaszkáron, több tucat halott, több százan betegek A középkor rettegett betegsége, a Fekete halál tért vissza. A WHO gyógyszerekkel fékezné meg a járványt.
Újra megjelent a rettegett betegség Madagaszkáron, legalább 36 halott van már Tüdőpestises és bubópestises betegek is vannak Madagaszkáron. A WHO antibiotikumot és pénzsegélyt küld.
Pestis pusztít Madagaszkáron - Már 30 halott A kórokozó a patkánybolháról kerülhet át az emberre, cseppfertőzéssel terjed.
Dinoszauruszokat ölhetett Belzebub békája A harapóereje alapján képes lehetett rá, ami a mai tigrisekével összemérhető.