Uniós biztos: aki terroristázza a menekülteket, az az Iszlám Államot segíti

A vele tárgyaló fideszesek nem hozták szóba Soros Györgyöt.

2017. szeptember 21. 21:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Iszlám Állam visszaszorulásával nőhet a terrorizmus veszélye Európában Az Iszlám Állam (IÁ) visszaszorulásával nőhet a terrorizmus veszélye Európában, ugyanis visszatér az EU-ba az a mintegy ötezer ember, aki korábban az IÁ oldalán a Közel-Keletre ment harcolni - mondta ...
Dzsihadisták százai adták meg magukat Irakban Az Iszlám Állam terrorszervezet több száz feltételezett tagja adta meg magát az autonóm iraki Kurdisztán hatóságainak a múlt héten, miután az iszlamisták elveszítették Havídzsa városát - közö...
Bevetik a Tornadókat az Iszlám Állam ellen A Bundeswehr most Jordániából fogja támogatni a terrorellenes szövetség légicsapásait.
Európába és a Távol-Keletre menekülhet az Iszlám Állam Sorra jönnek a hírek az Iszlám Állam visszaszorulásáról, ám ennek ellenére egyre több a késelős-gázolásos merénylet Európában.
Több mint húsz holttestre bukkantak Az Iszlám Állam dzsihadistái által 2015-ben kivégzett kopt keresztények holttestére bukkantak a szélsőségesek egykori fellegvárának számító Szirt közelében - jelentette be a líbiai belügyminisztérium.
Tíz év börtönre ítélték egy terrorista anyját Franciaországban A nő többek közt az Iszlám Állam francia dzsihadistáinak küldött Európából feleségeket.

A New York Times szakértője szerint egyre hihetőbb, hogy Stephen Paddock az Iszlám Állam terroristája lehetett De persze még semmi sem bizonyított. A hatóságok szerint a merénylő évtizedeken át kettős életet élt, senki sem sejtette, hogy titokban fegyvereket gyűjtött.
Az Iszlám Állam nem vész el, csak átalakul Alekszandr Bortnyikov, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója szerdán arról beszélt, hogy a terrorszervezet új hálózatot készül kiépíteni szíriai és iraki vereségét követően.
Videót jelentetett meg az Iszlám Állam két elfogott orosz katonáról Videót jelentetett meg kedden két, állítólag az Iszlám Állam (IÁ) fogságába került orosz katonáról a dzsihadista szervezet szócsöve, az Aamák hírügynökség. Moszkva cáfolta, hogy orosz katonák estek vo...
Amerika megakadályozhatta volna az Iszlám Állam megszületését? Egyre inkább úgy tűnik, hogy lehetett volna korábban ésszerűbb megoldást találni az iraki helyzet kezelésére, hisz már sok éves, sőt évtizedes gócpontról van szó. Bő 10 éve volt egy jó megoldási javas...
Gázolásos merénylet történt Kanadában Egy férfi egy rendőrt és négy gyalogost ütött el. A kisteherautóban ott volt az Iszlám Állam zászlaja.
Mintegy száz dzsihadista terroristával végzett az iraki légierő Az Iszlám Állam terrorszervezet mintegy száz tagjával végzett pénteken az iraki légierő Havídzsánál jelentette az asz-Szummaríja iraki televízió a hadsereg sajtószolgálatára hivatkozva.