Képzési központot épít a Mercedes-Benz gyár

8000 négyzetméteres képzési központ építése kezdődött meg Kecskeméten, elsősorban a duális képzésben résztvevő középiskolások és felsőoktatási hallgatók számára. Az ünnepélyes alapkőletételen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya is részt vett.

2017. szeptember 21. 21:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Grandiózus beruházás a Pappas Autótól A Pappas Auto Magyarország Kft. 2017. október 5-én közel 100 darab Mercedes-Benz Actros nyerges vontató 2017 és 2018. évi szállításáról kötött megállapodást a miskolci székhelyű Szemerey+Plus Zrt.-vel...
Remek, megjelent a színpadon a félelem Esterházy utolsó drámája Esterházy Péter Mercedes Benz című drámája szlovák nyelven is magyarul van. Sőt közép-európaiul. Némi merészséggel: európaiul. Aki nem hiszi, járjon utána.
Feltárta jövő évi modelljeit a Mercedes-Benz A német prémiumgyártó a második negyedéves pénzügyi prezentációján bemutatta a soron következő modelljeinek ütemtervét. 2018-ban tíz új Mercedes-Benz lát napvilágot.
Árammal és hidrogénnel is tölthető a Mercedes-Benz GLC F-CELL A Mercedes-Benz már gyártásba kerülő modellként mutatta be a Frankfurti Autószalonon a GLC F-CELL szabadidő-autót, ami a világ első konnektorról is tölthető üzemenyagcellás hibridje.2 hozzászólás - me...
Ilyen elektromos autóval tarolna a Mercedes A Mercedes-Benz mindent feltesz az elektromos autókra. Legalábbis a kompakt koncepcióautó, a Concept EQA ezt látszik bizonyítani.
Meg is érkezett a Tesla Model 3 versenytársa? A Mercedes-Benz mindent feltesz az elektromos autókra. Legalábbis a kompakt koncepcióautó Concept EQA ezt látszik bizonyítani.

Dupla jubileum: 20 év alatt 50 ezer Mercedes-Benz Citaro készült Idén 20 éves a Mercedes-Benz Citaro buszcsalád, épp a héten szállították le az ötvenezredik példányt a bécsi Wiener Linien tömegközlekedési vállalatnak.1 hozzászólás - megtekintés
Mercedes Concept EQA - vele nyomnák le a Tesla Model 3-at A Frankfurti Autószalonon bemutatott Mercedes-Benz Concept EQA is igazi Tesla ellenfélnek tekinthető. Tengelyenkénti villanymotorral és a ma divatos adaptív hűtőmaszkkal debütált.
A Mercedes is elektromos autókban erősít A Daimler, a világ vezető luxusautó-gyártója azt tervezi, hogy öt éven belül a Mercedes-Benz márka minden modelljéből tud majd elektromos vagy hibrid meghajtású változatot kínálni vevőinek.
Frankfurtban debütál a Mercedes-Benz EQ A Folyamatosan szivárognak az információk a Mercedes-Benz új elektromos autójáról, amellyel a BMW i3 orra alá akarnak borsot törni. Frankfurtban koncepcióként mutatkozik be az ötüléses EQ A.
Műtrágyával csaltak áfát Kecskeméten Összesen több mint 1,4 milliárd forint áfa megfizetése alól bújtak ki.
A képzelt beteg Kecskeméten A Mohácsi fivérek írták és Rusznyák Gábor állítja színpadra Kecskeméten Molire komédiáját a betegségektől rettegő családapáról.  [...] Bővebben!