A Nemzetközi Űrállomás legénysége jelenti: a sarki fény az űrből is káprázatos

Az 53-as expedíció tagjai az északi és a déli fényt is megörökítették.

2017. szeptember 22. 16:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két férfi sétálgatott a Nemzetközi Űrállomás peremén: bámulatos fotók! A NASA felvételein megnézheted az űrsétát.

Friss hírek
Félt a vírustól a budapesti orvos, nem vizsgálta meg a beteget Megrázó írás jelent meg egy fővárosi háziorvosi rendelő Fa­cebook- oldalán. Egy fiatal nő, Kinga azt írja, miután ledöntötte a lábáról a nátha és feldagadt az arca, felkereste a rendelőt. Mivel háziorvosa aznap nem rendelt, megpróbált bejutni egy másik orvoshoz, aki viszont nem volt hajlandó megvizsgálni.
A bazilikában búcsúztatnák Aradszky Lászlót A család még szervezi Aradszky László végső búcsúztatóját, mindenesetre  nagyszabású ceremóniát terveznek. A művész özvegye, Éva azt mondja, szeretnék, ha minden rajongója elbúcsúzhatna kedvencétől. Még semmi sem biztos, ma megyünk intézkedni a bazilikába mondja a Borsnak Éva, majd így folytatja: Olyan búcsút szeretnénk, ahol elfér mindenki, aki el szeretne jönni, és ahol olyan méltó körülmények vannak, amit megérdemel ez a drága ember.
Hazahozzák a német klinikán megtalált Krisztinát Már a hétvégén megoldódhat annak a négygyermekes édesanyának az ügye, akinek október elején rendkívül rejtélyes körülmények között veszett nyoma Németországban. A hazaszállításához szükséges összeget sikerült előteremteni, így ketten már útnak is indultak, hogy minél hamarabb otthon tudhassák a 47 éves asszonyt.
2020-ig 0,9 százalék maradhat az alapkamat Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke szerint a jegybanki alapkamat 2020-ig, de lehet, hogy még tovább is 0,9 százalék marad.
Mihály Tamás keserű panasza: Kóbor utált ki az Omegából Dúl az omegások vitája a Facebookon, amióta kiderült, Mihály Tamás nem fog részt venni az 55 éves Omega decemberi arénás koncertjén. A gitáros a buli plakátján sincs rajta.
Napi horoszkóp - október 14 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Szojuz MSZ-06 Egy orosz és két amerikai űrhajóssal egészült ki a Nemzetközi Űrállomás (ISS) személyzete.

Top hírek:
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...