Jól megugráltatnak minket

Több mint 700 sportlétesítményt adnak át az ország különböző pontjain. A rendszeresen sportoló felnőtt lakosság aránya nem éri el a 15 százalékot. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár mondta el a részleteket.

2017. szeptember 22. 17:58

A cikk folytatása...Friss hírek
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig (Teljes film) 1958. A brüsszeli Világkiállításon bemutatkozik a magyar divat is egy kollekcióval, miközben Budapesten a kisfogházban Nagy Imre a halálsoron várja a kivégzését. Párhuzamos sorsok a hatalom közvetlen közelében...
Orrdugulás-elhárítás A nátha és az orrdugulás makacs egy jószágok. A legkellemetlenebb tünet, amikor "dáthás" orrhangok öntik el beszédünket, mert annyira nem kapunk levegőt. ...
Az utcán támadt a medve Erdélyben Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason - közölte az Agerpres hírügynökség.
Ingyenes lesz a mobilok hálózatfüggetlenítése Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük azokat a készülékeket, amelyeket határozott időtartamú szerződéssel, hűségidővel kedvezményesen adtak el, és a hozzájuk tartozó előfizetői szerződések lejártak - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési ...
Ön szerint mennyit ér egy, a Titanic fedélzetén íródott levél?
4 hullajó Halloween recept, készülj fel id?ben!

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Varga: A nemzeti egység és az egységes kiállás a legfontosabb Köszönettel tartozunk annak a generációnak, amelyik 1956-ban megmutatta, hogy egy diktatúrával, egy elnyomással szemben is érdemes képviselni a magyar érdekeket.
Sziámi ikrek születettek a Gázai övezetben A hasuknál és a medencéjüknél nőttek össze a lányok.
Honoluluban mostantól tilos zebrán átkelés közben telefont nyomkodni 99 dolláros büntetést is kaphat a figyelmetlen gyalogos.