Röplabda: Azt kell megtanulni, hogyan lehet megnyerni a meccseket

Az azeriek elleni első játszmában mutatott játékra kell alapozni a lengyelekkel szemben az Európa-bajnokság folytatásában Alberto Salomoni, a magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint.

2017. szeptember 22. 20:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hosszú Katinkával még soha nem történt ilyen Hosszú Katinka még sohasem járt Európa egyik nagy országában, most megtette.
Úton Európa felé a Mitsubishi Eclipse Cross Noha ez már nem az az Eclipse, nem kell leírni a Mitsubishi legújabb SUV-ját. Már úton vannak Európába az első, még jobbkormányos példányok.2 hozzászólás - megtekintés
Saját lakásról álmodnak a magyar fiatalok - de mit tesznek meg érte? A magyar fiatalok fontosnak tartják a takarékoskodást, és 51 százalékuk havi rendszerességgel tesz félre. Az Intrum Justitia Európai Fogyasztói Fizetési Jelentésének eredményei alapján elmondható, a m...
Európa fele függetlenségi lázban ég: térképen az összes mozgalom Egyre több országrész fontolgatja a leszakadást az anyaországról, a kiváltó ok a legtöbb esetben gazdasági.
Nem jelenthet gondot a visszavágó Az Európa Kupa selejtezőjében simán verte az Olaj a svéd ellenfelét.
Rocco Siffredit felfalja a démon a lába között Európa legismertebb pornósa visszavonulása előtt hátborzongató őszinteséggel beszélt a saját, darabokra tört lelkivilágáról egy bámulatos filmben.

Nagy jövő előtt áll Lengyelország Lengyelország harminc év múlva Európa meghatározó hatalma lesz - ezt George Freidmann, a Geopolitical Futures nevű amerikai kutatóintézet vezető kutatója mondta egy varsói konferencián.
Orbán vagy Európa? Óriásplakátokat rak ki a DK
Szabó Krisztián: Nem számolgatok, de nem vállalok rizikót sem Európa-bajnoki cím dől el hétvégén Németországban: a ralikrossz-Eb Super 1600-as kategóriájának éllovasa második helyen áll a szombati kvalifikációs futamokat követően, megelőzve két kihívóját.
Több millió migráns tervezi, hogy Európába jön Még mindig Európa a migránsok elsődleges célpontja.
Európa érdekének tartja a miniszterelnök a balkáni migránsútvonal zárva tartását - a nap hírei Kifizeti a kórházak adósságát a kormány, döntés az év végén végén várható. Elhunyt Hugh Hefner, a Playboy alapítója.
Huszonöt gólos győzelemmel kezdték a női kézisek az Eb-selejtezőt A magyar női kézilabda-válogatott 25 góllal legyőzte Koszovó csapatát az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában szerdán az Elek Gyula Arénában.