Áll az alku: Itt az évad legmagasabb ajánlata!

Évinek már csak egy táskát kellett kinyitnia, amikor megérkezett az Igazgató Úr utolsó ajánlata. A még bent lévő összegek: 25 millió és 400 ezer forint. Hogy mennyit ajánlott a bankigazgató, és, hogy Évi mit döntött, kiderül a videóból! 

2017. szeptember 22. 21:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új időpontban folytatódik az Áll az alku - hétfő 21.00 A játékosok, a műsorvezető, az Igazgató Úr és a főnyeremény is ugyanaz, csak a kezdési időpont változott kicsit. Áll az alku - minden hétköznap 21 órától a TV2-n. 
Baj van!? Duzzog az Igazgató Úr! Valamiért megsértődött az Igazgató Úr, így az ajánlata is csökkent. Kiderült viszont, hogy mi volt a jele az óvodában...
Áll az alku - 2017.09.28. - 24. adás 1. rész Bence egy kihívással állt az Igazgató Úr elé, mondván csak akkor hívja fel őt, ha olyan ajánlatot tud adni, amin 10 másodpercnél tovább kell gondolkodni... Hogy végül milyen ajánlatok érkeztek, kiderü...
Az Áll az alku összehozza Tamás családját? Tamás nem ismeri az édesapját, és anyjával sincs túlságosan jóba mindezt ő maga vallotta be az Áll az alkuban, miközben az Igazgató Úr ajánlatán töprengett. A 23 éves játékos a nyereményéből mindenne...
˝Nem áll az alku!˝ Gizi bízott magában, vajon jól tette? Gizi nemet mondott az Igazgató Úr utolsó, 2,2 milliós ajánlatára is, mert úgy érezte, nem változtathatja meg eddigi véleményét, vagy inkább megérzését, mely alapján az ő táskájában nagy összeg lapul. ...
Áll az alku - 2017.09.21. - 19. adás 2. rész  Róka olyan jól tippelte meg előre az Igazgató Úr ajánlatait, hogy még álláslehetőséget is kapott. A végjátékban vajon az eszére, vagy a szívére hallgat majd a játékos? 

Áll az alku: Moncsi puszijától meglágyult az Igazgató Úr szíve? Az Igazgató Úr szokatlanul magas összeget kínált öt táska kinyitása után Moncsinak. Vajon a lány virtuális puszija, vagy az ingyenes edzéslehetőség hatott a bankigazgatóra? 
Áll az alku - 2017.09.19. - 17. adás 2. rész Peti annak idején sokat kaszinózott, imádott kockáztatni. Az Igazgató Úr is "benne volt a játékban˝, így például kétszer is cserét ajánlott. 
Áll az alku - 2017. 09. 18. - 16. adás 2. rész Ági játék közben az Igazgató Úr szimpátiáját is kivívta, hogy mindez ajánlatokban is megnyilvánult-e, kiderül a videóból. 
Áll az alku - 2017.09.15. - 15. adás 2. rész Kornélt az Igazgató Úr rosszmájú ajánlatai sem tudták kizökkenteni, egy ponton viszont nehéz döntést kellett hoznia. 
Áll az alku: Nem szokványos ajánlat érkezett az Igazgató Úrtól! Szilvi már az előző adásban is elmondta, hogy egyszer szívesen elutazna Miamiba. Nos, az Igazgató Úr egy tőle nem megszokott ajánlattal lehetőséget adott neki rá. 
Drámai csere az Áll az alkuban! Peti úgy érezte, hogy az ő táskája rejti a legnagyobb még bent lévő összeget, így Dave élt az Igazgató Úr által kínált lehetőséggel és elcserélte a bőröndjét Petiével. Nézd meg a videót, és megtudod j...