Leminősítette Nagy-Britanniát a Moody's

Leminősítette Nagy-Britannia államadós-besorolását pénteken a Moody's Investors Service, elsősorban a brit közfinanszírozási rendszer gyengülő kilátásaival és a brit EU-tagság megszűnéséből eredő, várhatóan egyre erősödő költségvetési feszültségekkel indokolva a lépést

2017. szeptember 22. 23:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fenntartja a magyar bankrendszer pozitív kilátását a Moody's
Leminősítették Nagy-Britanniát! Leminősítette Nagy-Britannia államadós-besorolását pénteken a Moody's Investors Service, elsősorban a brit közfinanszírozási rendszer gyengülő kilátásaival, valamint a brit EU-tagság megszűnéséből...

Friss hírek
Újítás jön, ne lepődjön meg, ha a Deák téren száll ki a metróból Vasárnaptól automatikusan nyílnak majd a Deák Ferenc térre telepített beléptetőkapuk. Ez még mindig csak a próbaüzem, a jegyet, bérletet továbbra is fel kell mutatni a biztonságiaknak.
Már Pécsnek is van kutyamosó automatája Kis és nagy kutyák együtt próbálták ki a mosót.
Mentőápoló segitett egy kirabolt nőnek Nem bírta abbahagyni a zokogást az asszony.
Negyedik hónapja nincs fűtés egy 196 lakásos budapesti társasházban Meleg víz sincs, főzni sem tudnak. Sokan albérletbe költöztek, de olyan család is van, ahol most született baba.
Mérföldkő a metró beléptetőkapui történetében Vasárnaptól már automatikusan nyílnak-záródnak a Deák téren. Igaz, egyelőre csúcsidőszakon kívül, és csak kifele menet.
Fazekas Sándor: Tetteket várunk élelmiszer-ügyben az uniótól Nem fogadható el a kettős mérce az élelmiszerek minőségében.

Moody’s minősítést kapott egy régiós ingatlancsoport Baa3 minősítést kapott a CPI Property Group a Moody's befektetési rátáján, ami a régióban ritkaságnak számít. A Csehországra és Berlinre fókuszáló diverzifikált portfólió mellett egy 1,25 milliárd...
Dél-Korea gazdasága megsínylené a háborút Még egy viszonylag rövid katonai konfliktus is súlyos károkat okozna a dél-koreai gazdaságnak, tekintettel arra, hogy a reálgazdasági aktivitás fő erőcentrumai az észak-koreai határ közvetlen közelébe...

Top hírek:
Súlyos beteg volt, meghalt a magyar pornósztár Hét évig harcolt a betegséggel Derzsi Anita, de az utolsó óráiban is vidám volt.
Megbukott a TEK átvilágításán az Orbánnal jó kapcsolatokat ápoló arab konzul Kockázatokat tárt fel a Terrorelhárítási Központ, amikor ellenőrizte Jordánia tiszteletbeli konzuljának hátterét.
Kutyákat darálhattak le egy Pest megyei tanyán, nyomoz a rendőrség Az állatvédőket a beszámolójuk szerint horrorfilmbe illő látvány fogadta a Pest megyei Kocséron, ahová telefonos segélykérés után mentek ki egy tanyára. Öt kutyát sikerült élve kimenteniük.
Gulyás Gergely: "Nem az az ügy lényege, mit írt pontosan Soros György" Több nemzeti konzultációs kérdés mögül is kihátrált Gulyás Gergely fideszes politikus az RTL Klubon rendezett vitában, ezeket azonban nem vitapartnere, Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető csapta le, hanem a műsorvezető, Baló György. Tóth a letelepedési kötvényeknél az anyagi részt nem hozta fel.
Félt visszatérni Őcsénybe a panziós, de semmit sem bánt meg videó Miután a helyiek kiutálták a menekülteket a faluból, nagyjából két hétig Fenyvesi Zoltán sem volt Őcsényben. Vele tartottunk, amikor először ment vissza a panzióba. Az a terve, hogy higgadtan megbeszéli a falubeliekkel, ki mit rontott el, ő ugyanis Őcsényben képzeli el a jövőt.
Már Pécsnek is van kutyamosó automatája Kis és nagy kutyák együtt próbálták ki a mosót.