Kijev korrekciót ígért

Az oktatási törvényt még a végrehajtási utasítás kiadása előtt a Velencei Bizottság elé terjesztik.

2017. szeptember 23. 5:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Humánmeteo: meleg hétvége jön Szombaton front nem érkezik térségünkbe, nagyon kellemes időre számíthatunk. Az élettani helyzeten markáns hatás nem ront, a hűvös reggel okozhat némi panaszt. ...
Nem politikai csata lesz az Atléti-Barca rangadó a népszavazás után Először utazik Madridba az FC Barcelona a népszavazás óta.
Az IMF még jobban megadóztatná a gazdagokat Elemzésükben az egyenlőtlenség visszaszorítását vizsgálták.
Már Pécsnek is van kutyamosó automatája Kis és nagy kutyák együtt próbálták ki a mosót.
Újjáéledhet Magyarország és Szlovákia között a határ menti vasúti személyforgalom Magyar Levente, a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára jelentette be.
Több mint 50 áldozata van a pestisnek Madagaszkáron 550 megbetegedésről tudni, ráadásul a bubópestis mellett a még veszélyesebb tüdőpestis is felbukkant.

Pontosíthatják az ukrán nyelvtörvényt De csak a Velencei Bizottság vizsgálata után.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása
Kassai Viktor barátnője is elbánt a maga Bayernjével Kulcsár Katalint teszik felelőssé a bajorok női csapatuk BL-kieséséért.
Bernd Storck újabb csatárral bővítheti a kínálatot A fineszes légiós bajnokságot is nyert Pintér Attila keze alatt.