Halálra gázoltak egy gyalogost Pilisszentkeresztnél

Elütött egy gyalogost egy személygépkocsi az 1111-es számú út 20. kilométerszelvényében, Pilisszentkereszt külterületén szombat hajnalban, a férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

2017. szeptember 23. 5:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két autó karambolozott Pomáznál: többen megsérültek Lezárták a Pomáz és Pilisszentkereszt közötti utat Csobánka közelében.
Gázolás Pilisszentkeresztnél A gépjárművezető a helyszínről elhajtott, később elfogták.
Megöltek egy idős nőt Zsámbokon Emberölés történt Zsámbokon, egy idős nőt holtan találtak otthonában. A rendőrök egy 24 éves férfit állítottak elő - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján

Halálra gázolt a vonat egy biciklist Vecsésen Halálra gázolt a Budapest-Cegléd között közlekedő vonat Vecsésen szerda este egy nőt, aki a nyílt vasúti síneken akart átkelni a kerékpárjával - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu ...
Durva veszélyre figyelmeztet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Egy súlyos balesetet elemeznek a rendőrök, így próbálják elővigyázatosságra tanítani az autóvezetőket.
Elképesztő baleset: felső vezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Felső vezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban hétfő délután - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.