Újabb rémisztő szörnyet hozott felszínre a tenger

A Fülöp-szigeteken, Maasinnál fotózták a tengeri élőlényt.

2017. szeptember 23. 7:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Oroszország fegyverekkel támogatja az USA szövetségesét Ötezer gépkarabéllyal, húsz katonai teherautóval és egymillió lőszerrel támogatja Moszkva Fülöp-szigetek kormányát.
Viczián Viktória már a Fülöp-szigeteken készül a Miss Earth döntőjére Mindent megtesz azért, hogy koronával térjen haza.
Visszasírják lemondott polgármesterüket az őcsényiek Aláírásgyűjtés indult, hogy a botrány hatására lemondott Fülöp János is elinduljon a decemberi választáson.
A New York-i metró elleni merényletet akadályozott meg egy fedett FBI-ügynök Pakisztánban és a Fülöp-szigeteken tartóztattak le gyanúsítottakat, akik az ISIS nevében készültek támadásra.
Csalódás vagy gyógyír a spanyol király üzenete? Csalódást okozott sok katalánnak - ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont katalán elnök szerda esti televíziós beszédében.
Katalán elnök: a király sok katalánnak okozott csalódást Ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont szerda esti televíziós beszédében.

Rendkívüli tévébeszédet tartott a spanyol király, most először A katalán kormány ismétlődően, tudatosan és szándékosan megsértette a törvényeket - jelentette ki VI. Fülöp spanyol király kedd esti rendkívüli tévébeszédében.
Erzsébet királynő és Fülöp herceg 70 éve házasok - Így emlékeznek meg az évfordulóról Hamarosan a kegyelmi lakodalmukat ünnepelhetik.
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.
Így befolyásolják a gyerkkori hatások a DNS-t: meghökkentő, amit a kutatók mondanak Hosszú távú kutatást végeztek a Fülöp-szigeteken, mely fontos eredményre jutott.
Rendőrök védték Fülöp gazdáját Rendőröknek kellett megvédeniük azt a párt, akik állatkínzás miatt kerültek bíróságra. A keverék németjuhász kutya története az egész országot megdöbbentette. Fülöpöt a gazdái még kölyökkorában kötött...
Agyonlőtték Duterte egyik testőrét Agyonlőtték a Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök személyes biztonságáért felelős egység egyik tagját kedden - mondta el egy helyi tisztségviselő.