Szar nőnek lenni, de muszáj - Kritika a Háy János szövegeiből készült, Kemping című szabadkai előadásról

Éppenséggel férfinak se könnyű lenni, de azt is muszáj, mondja el Pelsőczy Réka színes és sírva nevetős előadása a szabadkai színházban. Háy János nem kegyelmez.

2017. szeptember 23. 9:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Karafiáth Orsolya és íróvendégei a Lánchíd Szalonban Első vendége Háy János, aki A halottember című kötetéért a Színházi Dramaturgok Céhének "Az évad legjobb magyar drámájáért" járó díját vehette át.

Friss hírek
Magyarországi kitüntetéssel hazudta magát professzornak a német kórházvezető A 440 ággyal és 1000 munkatársai rendelkező hoyerswerdai Lausitzer Seenland Klinikumban jelenleg mindenkit egy kérdés foglalkoztat: miért nem használja már professzori címét a kórház orvosigazgatója, Dr. med. habil. Thomas Sutter? Az biztos, hogy többen is kételkednek annak eredetiségében, a szászországi tudományi minisztérium és a tartományi orvosi kamera is vizsgálja az ügyet.
Óriási digitális óra számol vissza New Yorkban Trump elnöki ciklusának végéig - fotó Az alkotás készítői titkolják kilétüket - a projekt a fontos, nem az ő személyük, mondják.
Semtex robbant az újságírónő kocsjában A máltai merénylet kapcsán egyre több a kérdőjel.
Megnyomták a vészcsengőt a fehérvári jégkorongcsapatnál A gyenge rajt után az edzőkkel és a játékosokkal is elbeszélgettek a vezetők.
Mégsem pestis bukkant fel a turistaparadicsomban Nem terjedt át a madagaszkári pestisjárvány a Seychelles-szigetekre - jelentette be szerdán az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Kiderült, hogy negatív lett a Seychelles-szigeteken pestisgyanúval kezelt emberek tesztje.
80 éve hunyt el Bruce Ismay, a Titanic negatív hőse Ismay túlélte a katasztrófát, amiért meghurcolták és hátralevő életét szégyenben töltötte.

Elindul az ország első színházi sorozata A Mozsár Műhely igazi emberi sorsokat, történeteket mutat be estéről-estére a színpadon. Lengyel Nagy Anna szerző történeteit színpadra adaptálva, Pelsőczy Réka művészeti vezetésével, minden egyes ré...

Top hírek:
Döntetlen a Real-Tottenhamen, rengeteg gól a keddi BL-napon
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Tragédia az M1-esen, álló autóba rohant a kamion Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült.
Neymar egy vagyont kaphat különdíjként az Aranylabdáért Neymar, mint a Paris Saint-Germain friss sztárigazolása csaknem 3 millió eurós különjutalmat kapna francia klubjától, ha kiérdemelné a France Football magazin Aranylabdáját.