Lovasterápiás versenyt tartanak Fóton

Lovasterápiás versenyt tart Fóton fogyatékkal élőknek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány, a megmérettetésre több mint kétszázan jelentkeztek - hangzott el az m1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában.

2017. szeptember 23. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fóton a bizonytalanság az úr Továbbra is otthonaik elvesztésétől félnek a bezárás előtt álló Gyermekváros nyugdíjas dolgozói.
Lovasterápiás verseny Fóton A versenyen ügyességi feladatsorokat kellett a nevezőknek megoldaniuk.

Friss hírek
Hiába ugrott a hozam: senkinek sem kell magyar állampapír? Hosszú stagnálás után emelkedett a hozam, épp csak a kutyát sem érdekelte.
A fiatalok a kütyükre és az utazásra kötnek legszívesebben biztosítást Több a pénze a lakosságnak, ami jót tesz a piacnak.
Több mint nyolcszáz agrárberuházás kap támogatást Összesen 153 milliárd forint értékben.
Zöld utat kaptak, indulhat a kormányalakítás Andrej Babis napokon belül megkapja megbízását a cseh államfőtől.
Hivatalos: ők részesülhetnek ingyenes védőoltásban A többieknek fizetniük el....
Kiknek érdemes beoltatni magukat influenza ellen? A 60 évnél idősebbeknek, a két évesnél fiatalabb gyermekeknek, a krónikus betegségben szenvedőknek és a várandós nőknek különösen ajánlott az influenza elleni védőoltás, de mindenkinek érdemes beoltatnia magát, aki nem akar 3-5 napot lázasan feküdni, családtagjait, barátait, munkatársait megfertőzni - mondta Szlávik János infektológus főorvos az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.

Vendégünk Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke, a Concerto Budapest főigazgatója
Erdélybe tart a gyógyítóbusz Több mint tízezer vizsgálatot végeznek magyar orvosok Erdélyben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hagyományos éves eseményén. A szombattól október 13-áig tartó útról Edvi Péter, a szervezet elnöke b...
Vasárnaptól ismét Székelyföldön dolgoznak a Gyermekmentő Szolgálat orvosai Vasárnaptól jövő péntekig ismét székelyföldi településeken végeznek szűrővizsgálatokat, vizsgálatokat és gyógykezeléseket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) önkéntes orvosai közölte pénteken...

Top hírek:
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
Egy milliárdos így buktatná meg Trumpot Egy demokrata-barát amerikai milliárdos reklámkampányt indít Trump elnök megbuktatására.
Remek negyedévet jelentett a Philips A Philips nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, amihez jelentősen hozzájárult a kínai kereslet erőteljes bővülése.
Holnapra is riasztást adtak ki Kedden ugyan a szél viharos fokozat alá mérséklődik, de így is több megyére érvényben van riasztás.
Az EU összeszerelő-üzeme lett Magyarország és a régiónk A szolgáltatásokban szinte sehol nem vagyunk, az iparból és a mezőgazdaságból próbál megélni az ország.
Új csúcson az amerikai tőzsdék Stagnálással kezdtek hétfőn a vezető nyugat-európai részvényindexek, elsősorban a katalán helyzet határozza meg a befektetők hangulatát. Délutánra aztán felfelé indultak el a vezető indexek. Új...