A sportért felelős államtitkár szerint a tesitanárok a magyar iskolások első példaképei

Ezért nem csak a diákok testi felkészítése a feladatuk Szabó Tünde szerint, hanem, hogy "személyiségük tudatos formálásában is részt vegyenek."

2017. szeptember 23. 14:41

A cikk folytatása...Friss hírek
A Keletiből vonatozna? Jó ötlet, de előbb álljunk meg egy szóra Pályakarbantartás miatt változik a menetrend a hétvégén.
Észak-Korea destabilizálta a környező hegyvidék szerkezetét? Kisebb spontán földrengés volt Észak-Korea nukleáris kísérleti telepe térségében.
Lebukott a kábító szeretetben élő páros A házkutatásnál derült ki, hogy a lakásuk igazi drogtanya.
A DK többsége a teljes ellenzéki összefogás híve
Nagy bejelentésre készül a palota: Harry herceg csak egy dologra vár Ha minden igaz, már nem is kell olyan sokat várnunk a hivatalos örömhírre.
ByeAlex szerelmes belé? Kitálalt az X-Faktor extrém külsejű versenyzője Erdős Viola elárulta, mi van közöttük.

Jól megugráltatnak minket Több mint 700 sportlétesítményt adnak át az ország különböző pontjain. A rendszeresen sportoló felnőtt lakosság aránya nem éri el a 15 százalékot. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár mondta el a...

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Alonso, Vettel, Hamilton, ki a legjobb? Egész furcsa megállapítás Hamiltonról a mérnöktől, aki minddel dolgozott.
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása