Madrid irányítja a katalán rendőrséget

Október 1-jén tartanának népszavazást Katalónia függetlenségéről.

2017. szeptember 23. 18:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Minden eszközzel keresztbe tesznek Katalónia függetlenségének A spanyol alkotmánybíróság öt hónapnyi időt nyert.
Katalán függetlenség: a játék, amelyikben mindenki veszíthet Járatlan útra téved a barcelonai vezetés, ha egyoldalúan kikiáltja Katalónia függetlenségét. És nagyon is kérdéses, jól jár-e ezzel Spanyolország leggazdagabb tartománya.
Napokon belül elszakadhat Spanyolországtól Katalónia A tartomány vezetője legalábbis siettetné a függetlenség kikiáltását.
A román külügyminiszter tárgyalásos megoldást szorgalmaz Katalónia ügyében A spanyol alkotmányt tiszteletben tartó tárgyalásos megoldást szorgalmazott Teodor Melescanu román külügyminiszter hétfőn az előző napi katalóniai népszavazás nyomán kialakult feszült helyzetre.
A katalán elnök azt ígérte, hogy ha győznek az igenek, kihirdeti a független katalán köztársaságot Carles Puigdemont szerint Katalónia kiérdemelte a függetlenséget.
Közvetítést szeretne a katalán elnök Carles Puigdemont, Katalónia elszakadáspárti elnöke közvetítést kért a Madriddal kialakult konfliktusban szombaton, egy nappal a gazdag északkeleti tartomány függetlenségérő kiírt népszavazás előtt, a...

El Clásico helyett Barcelona-Chelsea, vagy Barca-PSG bajnoki lehet Az FC Barcelona gyakorlatilag bármelyik bajnokságot választhatja Katalónia függetlensége esetén.
Egyelőre még semmi sem biztos a katalán referendum ügyében Függetlenségi népszavazásra készül vasárnap Katalónia. A spanyol alkotmánybíróság a referendumot korábban felfüggesztette, így megrendezése az ország törvényei szerint illegális.
A katalán vállalatok eltérően vélekednek a referendum hatásairól Eltérően látják a függetlenedés gazdasági hatását a katalán vállalatok, egyesek szerint az önállóság Katalónia felvirágozását hozná, míg mások szerint ez a teljes csődhöz vezetne.
Durvul a kampány Katalóniában Vasárnap tartják meg az elszakadásról szóló népszavazást Katalónia bizonyos területein, a kampány utolsó napjaiban azonban egyre hevesebbé váltak az események, hiszen az elszakadás-pártiaknak a törvén...
Osztják a szavazólapokat a katalán népszavazásra Katalónia-szerte osztják a szavazólapokat az október 1-i katalán függetlenségi népszavazásra
Még mindig függetlenedne a forrongó Katalónia