Jó éjt!

Vasárnap Németországban választások lesznek, úgyhogy egy ottani zenekarral búcsúzom.

2017. szeptember 23. 23:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Kakukktojás Egy ideig még az agrártárca főosztályaként vegetált a környezetvédelem, de ma már legfeljebb a kormányhivatalokba olvasztva léteznek tetszhalott állapotban ilyen részlegek.
Ma ér a Föld közelébe a 27-40 méteres, ház méretű aszteroida Egy nagyobb házhoz hasonló méretű aszteroida halad el csütörtökön a Föld mellett, nagyjából 44 ezer kilométer távolságra. Négy éve egy ugyanekkora aszteroida becsapódása 1500 sérültet eredményezett. Ahhoz a mai darab is elég közel lesz, hogy hasznos infókat nyerjünk a későbbi becsapódások elleni védekezéshez.
Innen nézve - A rossz és a jó Előbb-utóbb előkerülhetnek majd a régi ellenségek: a nemzetidegen baloldal, a romák és bárki más.
A felzárkózás perspektívája Miért nem elég az átlagokat nézni? Mert az adott árszínvonal pl. a kenyér és a toronydaru árából tevődik össze, de kenyeret sokkal gyakrabban vesz az ember, mint toronydarut.
Kedden dől el Bernd Storck sorsa Jövő héten kedden hallgatja meg a magyar szövetség a kapitány beszámolóját, ezután döntenek a továbbiakról.
A takaró és a nyújtózás

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
Elképesztő fantomgól szórta ki az USA-t a vb-ről Bizarr gól hozta az Egyesült Államok bukását, Panama először vesz részt futball-vb-n.
Holttestet találtak a vízi mentők a Balatonban Horgásztársát még most is keresik, Tihanynál egy fürdőruhás férfi holttestét találták.