Holttestet találtak a leégett budaörsi házban

Holttestet találtak a tűzoltók egy budaörsi lakástűz oltási munkálatai során vasárnap hajnalban - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2017. szeptember 24. 6:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Új köntöst adnának a Kékestetőnek Dobróka Tamás szerint a háromszög formájú sziklakő megérett az újragondolásra.
Navracsics elküldte Semjént etikaórára Orbánhoz Az uniós biztos helyretette a miniszterelnök-helyettest, aki a kormányfővel ellentétben, nem fair.
Elismerte a külügy, hogy törvénytelen, ahogy offshore cégekkel üzletelnek Persze aki a külüggyel üzletel, az automatikusan átlátható, és kész.
November 8-án adják át a 15,2 milliárdos szombathelyi Haladás Sportkomplexumot Ez egy 9 ezer fős, csillivilli focistadion és egy multifunkcionális sportcsarnok együttese.
14 hónap stadionkitiltás a kommentátorverő futballelnöknek A Sion-tulaj csak nevet a büntetésen.
A Bűbájos boszorkák színésznőjét is megerőszakolta Harvey Weinstein - Hiába tett panaszt, lerázták "Erre nincs bizonyíték", mondta a stúdió igazgatója Rose McGowannak.

Tűzoltók szabadítottak ki egy nőt a vízátvezető csőből Beszorult egy ötven centiméter átmérőjű vízátvezető csőbe egy nő vasárnap Ráckevén, a tűzoltók mentették ki - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása
A New York-i és a londoni rendőrség is vizsgálja Weinstein egyik nemierőszak-ügyét Vizsgálatot indítottak egy 2004-re visszanyúló szexuális erőszak ügyében, aminek az elkövetésével Harvey Weinsteint vádolták közölte az AFP, de részletek egyelőre nem ismertek. A londoni Metropolitan rendőrség szintén bejelentette, hogy felmerült vádak miatt vizsgálatot indított, és felmérik a producer ellen felhozott szexuális zaklatással kapcsolatos állításokat.
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.