A bolygót akarta megmenteni, vízipisztoly lett belőle

A NASA egyik mérnöke találta fel a pumpálós vízipisztolyt, amíg a Galileo projekten dolgozott.

2017. szeptember 24. 7:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Aszteroida közelít a Föld felé: a NASA csak most szólt, hogy órákon belül érkezik Tegnap jelentették be, hogy elhalad mellettünk egy kisbolygó.
Két Galileo hold érkezett Francia Guyanába Még az év vége előtt indulnak a világűrbe, egy másik párossal együtt, egy Ariane-5 rakétával.
Két férfi sétálgatott a Nemzetközi Űrállomás peremén: bámulatos fotók! A NASA felvételein megnézheted az űrsétát.
NASA űrhajósok és TOP GUN vadászpilóták lézerkezelése magyar találmány (X) Gyors, biztonságos és fájdalommentes – Pár szóban így foglalnánk össze a FEMTO kezelést. Nem véletlen, hogy a sztárok is a Sasszem FEMTO
Ház nagyságú aszteroida közeledik felénk A NASA aktiválja a bolygóvédelmi rendszerét.
Ötvenkilenc éves a NASA Az űrkutatásban máig aktív szerepet betöltő szervezet legújabb célpontja a Mars.

Sok vízjég lehet a Merkúron Erre a következtetésre jutottak a kutatók a NASA szondájának adatai alapján.
Ezt is megértük: már gyűjtik a pénzt, hogy bebizonyítsák, a Föld igazából lapos Aki a NASA-nak nem hisz, járjon utána könnyű ezt mondani azoknak, akik szerint a Föld lapos, de sok pénzbe kerül az űr "független" tanulmányozása. Erre kezdtek el pénzt gyűjteni. Soroljuk a sokkal o...
Oroszországgal együtt vág neki a Holdnak a NASA Együtt építik az égitest körül keringő űrállomást, ami a Mars-utazás kapuja lehet.
Közzétette a NASA a Cassini utolsó felvételeit, és van köztük egy rejtélyes jelenséget megörökítő Felkerült a YouTube-ra a néhány napja a Szaturnusz légkörébe zuhanva elporladt Cassini űrszonda utolsó fényképeiből készített összeállítás.
A földi gravitációval katapultált a NASA kisbolygóvadász űrszondája Az OSIRIS-REx folytatta az útját a Bennu felé, hogy röptében mintát vegyen belőle.
Az Ariane-6 első utasai 2020-ban és 2021-ben négy Galileo navigációs műhold startol majd a most még fejlesztés alatt álló új európai hordozórakétával.