Jubilál a "férfiak kedvenc" ruhadarabja

125 éve mutatták be Párizsban az első modern melltartót . A ruhadarab legendás lett azóta, sok férfi fantáziáját mozgatja meg a piciny textil.

2017. szeptember 24. 9:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Neymar listája: őt kéri Cavani helyett Barcelona után Párizsban állhat össze egy félelmetes MSN-trió.
Felrobbant egy motor Párizsban Azon a sugárúton történt, ahol a magyar külképviselet is van.
Párizs ragadozókat küld a galambok kiirtására Elvileg októberben indulnak 10 napos vadászatra a főváros szolgálatába állított sólymok.
Párizs ragaszkodik a spanyol alkotmányos egységhez Emmanuel Macron francia államfő kifejezte Mariano Rajoy spanyol miniszterelnöknek "ragaszkodását a spanyolországi alkotmányos egységhez" - jelezte hétfőn a francia elnöki hivatal az előző napi, ha...
Múzeumkomplexummá alakították az egykori párizsi pénzverdét Párizs új múzeumegyütteseként avatták fel szombaton az egykori párizsi pénzverdét a Szajna bal partján, a Louvre múzeummal szemben.
Neymar tökéletes szabadrúgása után mészárolt a PSG A Bordeaux valami iszonyatosan nagy verést kapott Párizsban.

Francia anyuka pénzelte az Iszlám Államot Egy francia anyukát két év börtönbüntetésre ítéltek Párizsban, mert a fián keresztül gyakorlatilag az Iszlám Állam tevékenységét finanszírozta.
Nem tudnak leállni Párizsban, újabb világsztár érkezhet A francia fővárosban egy világválogatott épül.
Kicsi, de szép - Nemzetközi törpe divatbemutató (fotók) A nagysikerű rendezvényt - hol máshol? - Párizsban tartották szeptember 26-án, kedden.
Decemberben hirdetnek ítéletet Salah Abdeslamék ügyében Gyilkossági kísérlet vádjával kedden megkezdődött Brüsszelben a 2015 novemberében Párizsban elkövetett terrortámadások kitervelésével vádolt Salah Abdeslam és társa, Soufien Ayari büntetőpere.
Nem tetszik a rendszer a balosoknak, az utcára vonulnak Párizsban Nagy rendőri készültség lesz, amikor felvonulnak Párizsban azok, akiknek nem tetszik Emmanuel Macron elnök új munka törvénykönyve. A francia államfő pénteken írta alá a rendeletet, mely gyors ütemben...
Tiltakoznak a francia gazdák a legnépszerűbb gyomirtó tervezett betiltása ellen Mintegy háromszáz francia gazda útlezárással tiltakozott pénteken Párizsban a Champs-Elysées sugárúton a glifozát hatónyagú gyomirtók tervezett betiltása ellen, amelyre Emmanuel Macron államfő még a v...