Nyolcvanezer adag drogot foglalt le a rendőrség videó

Szombaton este hétkor a VIII. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél egy autót ellenőriztek a rendőrök, melyben találtak 10 kiló kábítószergyanús növényi törmeléket. Az autóban ülő két férfit, N. Zsigmond 41 éves budapesti lakost és A. U. 62 éves albán állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították.

2017. szeptember 24. 9:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bővíti raktárterületét a Hödlmayr Hungária Logistics Kft. Győrben A fejlesztéssel a Fiat Chrysler csoport Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába szánt járműveit tudják raktározni.
2,1 milliárdért bontanak a Kerepesi úton a zsidó olimpiára készülve Október 2-án kötötte meg a vagyonkezelő a szerződést a nyertes vállalkozókkal.
Eltűnt egy fiatal lány a VIII. kerületben Vivien otthonából távozott ismeretlen helyre.
Éjszaka eldől, hogy milyen lesz a VIII. Star Wars-film Furcsa világ az, ahol már nemcsak a filmekhez, hanem a filmek előzeteséhez is jár egy trailer. Vagyis kettő...
Mérföldkő a madárvédelemben Október elejétől az E.ON Hungária és a Madárkórház Alapítvány hivatalosan is megkezdte együttműködését, amelynek keretében a madárvédelem biztosításán és a madárbalesetek felszámolásán dolgoznak. A me...
Kimaradt jelenet: Így szólt a Csókkirály, Áll az alku-módra! Rock'n'roll a stúdióban! Az Áll az alku játékosai és Gundel Takács Gábor dalra fakadtak, nézd meg, hogyan adták elő a Hungária klasszikusát! 

Felgyújtotta az ismerősét egy VIII. kerületi kapualjban V. Norbert nem tudott magyarázatot adni a tettére.
A klasszikus Hungária fele együtt lép színpadra karácsonykor Bő két évtized után ismét egy színpadon áll majd Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Dolly.
Minden erőfeszítés ellenére bármikor összeomolhatnak a 16. századi Titanic roncsai Az összeomlás veszélye fenyegeti VIII. Henrik egykori zászlóshajójának, a dél-angliai Portsmouth egyik múzeumában őrzött Mary Rose-nak a roncsát, amelyet 35 évvel ezelőtt emeltek ki hullámsírjából.
Újabb nagy pofon az Airbnb-nek Jócskán megnehezítette a VIII. kerület önkormányzata azt, hogy újabb lakásokat adjanak ki az Airbnb vagy hasonló szolgáltatások keretében.
Nyugi, Luke Skywalker nem fog porgot enni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-ben A karaktert játszó Mark Hamill megnyugtatta a rajongókat, akik az új lények testi épségéért aggódtak.
Taxi ütközött egy brutális balesetben a Hungária körúton (fotók) A Peugeot a buszmegállónál lévő villanyoszlopba csapódott.