Állatokat mentettek a mexikói földrengés után

A házaspár otthona menhelyként működött.

2017. szeptember 24. 12:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Támadást intézhet az Iszlám Állam az USA ellen A CIA szerint az Iszlám Állam (IÁ) támadást intézhet az USA ellen.
Puerto Rico újabb segítséget kér a Maria hurrikán után A szigetnek még mindig csak a 21 százalékán van áramszolgáltatás.
Ma kezdődnek a cseh választások A milliárdos Andrej Babis jobbközép mozgalma a legnagyobb esélyes.
Kemény Trump-ellenes beszédet tartott George W. Bush Nem ejtette ki a nevét, de mindennel szembeszállt, amit Trump manapság képvisel. Az oroszok is szóba kerültek.
Felgyújtotta magát egy férfi Varsóban Kormányellenes röplapok voltak mellette a földön.
A cseh választások esélyese: Nem akarunk az EU szemétkosara lenni Az EU-ban a kormányfőknek és elnököknek legyen befolyása, ne brüsszeli hivatalnokoknak - mondta Andrej Babis.

Top hírek:
2017-et írunk és Malawiban vámpírpara miatt ölnek embereket Blantyrében egy 22 éves epilepsziás férfit hittek vámpírnak, ezért felgyújtották. A malawi elnök a körútra indult, hogy megakadályozza további ártatlan emberek halálát.
Erdogan országában ezentúl elég, ha a mufti rábólint a házasságra Az ellenzéki és nőjogi szervezetek szerint több lesz a kényszerházasság és a házasságra kényszerített kiskorú Törökországban a törvénymódosítás miatt.
EU-csúcs: Több pénzt kapnak az olaszok, hogy kezeljék a migrációs hullámot A részletekről azonban nagy a hallgatás, elég rövid tájékoztatót tartott Juncker és Tusk.
Jön az autoriter kriptodevizák kora? Most, hogy Kína és Oroszország is eljátszadozik az ötlettel, miszerint szuverén kriptodevizát vezet be, ideje feltenni a kérdést: miért vonzó az autoriter államok számára egy olyan technológia, amely a pénz decentralizációjával fenyeget?
Videóra vette, ahogy a 16 éves barátnője felakasztja magát A fiatal fiú alig várta, hogy segíthessen a barátnőjének meghalni, most börtönbe kerülhet.
Lefejezte egy drón a szakadár tálibok terrorszervezetét Amerikai dróncsapás végzett a pakisztáni Dzsamaat ul-Ahrár terrorszervezet vezetőjével, aki az elmúlt évben számos véres öngyilkos merénylet értelmi szerzője volt jelentette be a szélsőségesek egyik szóvivője.