Merkel: Vissza kell szerezni a populista szélsőjobb szavazóit

Csalódottak az eredménnyel a kereszténydemokraták, de az alapvető célt - a győzelmet - sikerült elérni.

2017. szeptember 24. 19:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Bécsi focimeccs 1956 októberében Mint az 50-es években minden nagyobb vállalatnak, a Magyar Rádiónak is volt önálló sportegyesülete: a Bástya Rádió SK.
Johnny Depp nagyon rossz testvért választott A színész 26 évvel ezelőtt Tom Petty klipjében játszott, most Marilyn Manson durva videójában.
Ezek a világ legbiztonságosabb városai, mutatjuk a 11-es listát A brit Economist 60 városról készített listát a személyes-, a digitális-, az egészségügyi- és az infrastrukturális biztonságot vizsgálva. Az első ötben hiába keresnénk európai települést. De az Egyesült Államok is kimaradt az első tízből.
Fej vagy írás? Snúr! Snúr! Fej vagyok! - rikoltott Béla és örömében az égnek lökte a karját.
Veszélyeztetik Európánkat Nemcsak a Közel-Keleten vagy Afrikában üldözik a keresztényeket, de persze más eszközökkel az Európai Unióban is emelte ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a keresztényüldözésről szóló kétnapos budapesti konferencia végén. Balog Zoltán szakminiszter ugyanott arról beszélt, a kormány kiemelt feladatának tartja, hogy segítsen az üldözött keresztényeken, s szenvedésükre felhívja a közvélemény figyelmét.
Oszlopokat telepítenek a Hősök tere panorámájába Kihozták a trolit a Liget-építkezések miatt a Dózsa György útra, valaminek tartania kell a felsővezetéket.

Top hírek:
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...