Reméljük, sok ideje lesz a Half-Life 2-t Unreal 4-re átültető moddernek

Egy rajongó gyakorlásképpen elkészítette az Unreal Engine 4-gyel a Half-Life 2 néhány elemét és ha alkalma nyílik rá, egy teljes rajongói felújítással is szívesen megpróbálkozna.

2017. szeptember 24. 21:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Agony - csak jövőre érkezik a Unreal Engine 4-es horror A Madmind Studio végre leleplezte a megjelenési dátumot, de sajnos idén már nem fogunk játszani az alkotásukkal.
A Valve volt dizájnere készített új Half-Life kampányt Megjelent az egészen új kampányt tartogató Half-Life: Caged mod, amit a Valve egy volt vezető dizájnere jegyez.

Friss hírek
A klíma űzte el az embert Afrikából Ez lehet a felelős a kirajzásért, ezzel pedig az emberiség szétvándorlásáért.
A Microsoft is lemondott a mobilos Windows-ról Ehelyett inkább a telefonok és a PC jobb összekötésén dolgoznak, illetve csak kisebb javításokon dolgoznának, miközben egy eldobott terv is előkerült.
World of Warplanes 2.0. - ütős trailerek mutatják be az új verziót Egy látványos élőszereplős előzetest és egy gameplay anyagot is kaptunk.
The Fractured But Whole - lesz szezonbérlet A Ubisoft megerősítette, hogy a hamarosan boltokba küldött South Park: The Fractured but Whole-hoz is lesz szezonbérlet, ami többek között két történetközpontú bővítménnyel egészíti majd ki az alapjátékot.
Jön a HDR az Intel grafikus vezérlőihez A vállalat októberben tervezi a megfelelő meghajtókat és egyéb szoftvereket biztosítani.
The Evil Within 2 - feloldható easter egg lett az első részt utált részletéből Az első rész nagyon moziszerű próbált lenni, ami a rajongóknak nem tetszett, így a The Evil Within 2-ben is már csak poénként került vissza a filmesek által használt képarány.

Ilyen fegyvert talált ki a Half-Life-hoz a Deus Ex atyja A Half-Life egy törölt epizódján Warren Spector mára bezárt stúdiója is dolgozott, a legendás dizájner pedig nemrég újabb részleteket osztott meg akkori munkájukról.
Hatashiai - itt a Bushido Blade szellemi örököse Unreal Engine 4 alatt A PlayStation 1-es éra egyik legérdekesebb verekedős játékának ötletei most egy modern alkotásban kelnek újra életre. Persze előbb közösségi kalapozás jön.

Top hírek:
Középkategóriás modelleket árazott le a Vodafone Huawei, LG és Sony mobilokat ad olcsóbban a piros szolgáltató, egyébként pedig érkezett egy feature phone is.
Nyerj páros belépőt az Anyám! premier előtti vetítésére! Jennifer Lawrence karrierjének talán legkomolyabb alakítását láthatjuk az Anyám! c. film során, öt szerencsés olvasó (és partnerük) pedig premier előtt átélheti az év egyik legintenzívebb filmélményét!
Az online társkeresés buktatói: hamis profilok és kibercsalók Annak ellenére, hogy minden harmadik ember használ online társkereső applikációkat vagy weboldalakat, nem mindenkinek vannak pozitív tapasztalatai. A Kaspersky Lab által készített friss kutatás szerint a "Nagy Ő" keresése közben rengeteg csalódás éri az embereket: sokan találkoznak hamis információval és/vagy képpel, rosszindulatú linkekkel.
Tölthető Androidra és iOS-re a Microsoft Edge előzetese Közvetlenül a Play Áruházból szerezhető be az új böngésző.
Friday the 13th: The Game - dupla XP-vel ünnepeljük a péntek 13-át Vannak játékok, ahol halloweent vagy karácsonyt ünnepelhetünk, és van a Friday the 13th, ahol a szerencsétlenség egyetemes világnapjáról illik megemlékezni.
A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.