Összefogott egy sportág Trump ellen

Erősödik az amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosainak titakozása Donald Trump elnöknek a sportolókkal szembeni hétvégi bírálatai után.

2017. szeptember 24. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump tanácsadója táncoló bohócnak képzeli magát az új AZ-paródiában Kellyanne Conway szerepében Kate McKinnon alakít óriásit a Saturday Night Live szkeccsében, amely a bohóchorrorból is viccet csinál.
A pornómágnás Trump ellen szervezkedik Larry Flynt, aki legfőképp a Hustler magazin kiadójaként ismert, egy egész oldalas reklámban buzdítja a The Washington Postban az embereket arra, hogy buktassák meg Trumpot. Ezért még pénzt is hajland...
De Niro: Trump, nem ülhetsz a padomra! Életműve elismeréseként névtáblával ellátott, saját padot kapott a Hudson River Parkban Robert De Niro. Az Oscar-díjas színész a park sztárvendégektől hemzsegő gáláján köszönte meg az elismerést: mélt...
Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.
Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.
A nap legfontosabb hírei – 2017. 10. 11. Orbán kompon járt, az egyházak félnek, Trump talán őrült, Putyin kutyit kapott. Ez volt a szerda.

Bannon szerint Pence szerencsétlen választás volt Kiszivárgott e-mailjei szerint szerencsétlen, de szükséges lépésnek nevezte Mike Pence alelnökké választását Steve Bannon. Trump egykori kampányfőnöke és stratégája ezt egy Milo Yiannopoulos-nak írt l...
Az alelnök elviharzott az NFL-meccsről a tüntetők miatt, Trump megvédte A játékosok szerint Pence akciója megrendezett, tudatos provokáció volt 200 ezer dollár közpénzből.
Trump: csak egy megoldás lehetséges Csak egy megoldás lehetséges Észak-Koreával szemben, ezt írta az Egyesült Államok elnöke az interneten. Azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mire gondol. Azt írta, az USA 25 éve tárgyal Észak-Kore...
Telefonon egyeztetett Trump és a francia elnök Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.
Több millió nőtől veheti el az olcsó fogamzásgátlást egy új Trump-rendelet Az amerikai kormány szerint a könnyen hozzáférhető szerek a felelőtlen szexuális magatartást ösztönzik.
Trump: "Miért nem a hazug médiát vizsgálják?" Az amerikai elnök szerint a szenátus hírszerzési bizottságának nem az ő kampánya körül kellene vizsgálódnia, hanem a hazug baloldali médiumok körül.