Autóval kergették ki a Székelyudvarhelyre betévedt medvét

Vasárnap hajnalban keveredett be a városba.

2017. szeptember 25. 10:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Amerikai nyomásgyakorlásnak tekinti Szerbia Brian Hoyt Yee kijelentését Minden eddiginél súlyosabb nyilvános nyomásgyakorlásnak nevezte Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter Brian Hoyt Yee kijelentését, miszerint az uniós tagságra törekvő Szerbia nem egyensúlyozhat a Kelet és a Nyugat között, hanem egyértelmű üzenetet kell küldenie.
Rohamrendőrök törtek rá a bíróságon magukat elbarikádozó ukrán nacionalistákra Az akció közben egy újságírót is őrizetbe vettek.
Változik a kormánykoalíció Ausztriában, búcsúznak a szociáldemokraták A választásokon győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárttal (FPÖ) kezd koalíciós tárgyalásokat - jelentette be a konzervatívokat vezető Sebastian Kurz kedden Bécsben.
A szélsőjobboldali Szabadságpárttal lépne koalícióra a nyertes osztrák kancellárjelölt Sebastian Kurz szerint sok az átfedés pártja és az Osztrák Szabadságpárt politikája között.
Afrikában is növeli jelenlétét az amerikai haderő Joseph Dunford amerikai vezérkari főnök elmondta: tekintettel a dzsihadista szervezetek Irakból és Szíriából való kiszorulására, javasolni fogják a védelmi minisztériumnak és Donald Trump amerikai elnöknek, hogy a fenyegetés szintjének megfelelve bővítsék az afrikai csapatlétszámot.
Erdogan lemondatta az ankarai polgármestert is A 68 éves politikus a leghosszabb ideje hivatalban lévő török polgármester, és egyike a három polgármesternek, aki mindeddig ellenállt Recep Tayyip Erdogan államfő lemondást sürgető felszólításainak.

Top hírek:
Lemondott Ankara polgármestere Melih Gökcek 1994 óta volt hivatalban, most engedett Erdogan felszólításának.
Példa nélküli nyílt levelet írt Észak-Korea a Nyugatnak Donald Trump kormányzásának a felelőtlenségére figyelmezteti Phenjan a nyugati országokat.
Sikerült megvédeni a magyar fuvarozók érdekeit Kompromisszum született a kiküldetési irányelv módosításáról.
Hiába 35 halál, csak tanácsadásra küldik Romániában az oltást megtagadó szülőket Mindenkit meg akartak büntetni, aki megtagadja a gyerekétől a védőoltást, de az oltásellenes hisztéria hatására csak azokat a szülőket bírságolják, akik az egészségügyi tanácsadásra sem mennek el.
Tovább durvul a katalán-spanyol üzengetés Nem fogadja el a katalán kormány, ha Madridban döntenének a feloszlatásukról.
Mégis letették esküjüket a venezuelai kormányzók Korábban csalást emlegettek.