Változik a csömöri és a gödöllői HÉV menetrendje

Szombaton és vasárnap rövidített útvonalon, Cinkota és Gödöllő, illetve Cinkota és Csömör között jár a H8-as és a H9-es HÉV, az Örs vezér teréről Cinkotáig pótlóbuszok viszik az utasokat.

2017. szeptember 25. 13:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fáklyázással járó karbantartási munkára figyelmzetetnek Erős fény- és hanghatással járó fáklyázás Dunakeszi és Gödöllő térségében 2017. október 16-án reggel.
3 arborétum, ahova most kell, hogy elmenj: közel vannak Budapesthez Gödöllő, Vácrátót és Budakeszi is csodaszép ősszel.

Friss hírek
Tudták, hogy van egy Starcraft-bajnokság, ahol csak mesterséges intelligenciák indulhatnak?
Ez itt a BTS, a leghíresebb koreai fiúegyüttes, amiért már Magyarországon is több ezren őrülnek meg És nem is rosszak!
Magyarul reagált az olasz szakember arra, hogy ő váltja Storckot Ölel mindenkit írta a Facebookon a bajnok volt edzője.
Csecsemőik mellett ütötte ki magát két heroinista anya - videó Sokkoló felvétel került nyilvánosságra két túladagolt fiatal nőről, akik saját babáikkal mit sem törődve lőtték be magukat, majd lettek rosszul a herointól egy bevásárlóközpont parkolójában az Egyesült Államokban. Egy floridai rendőr testkamerájának felvételein látszik, hogy a kocsi első ülésein eszméletlenül fekszik a 27 éves Kristen Leigh O'Connor és a 28 éves June Ann Schweinhart, miközben a hátsó babaülésekben az egy-, illetve kéthónapos gyermekeik hangosan sírnak.
Ezért maradt el idén a Farkasházy-féle szárszói találkozó Farkasházy Tivadar idén nem tartotta meg a szárszói, értelmiségi találkozót. Most kiderült, hogy miért. Az azóta megbukott Botka László keze van a dologban.
Orbán szerint a sajtó feladata, hogy a világot kritizálja a kormány helyett Véletlenül pont a Figyelő eseményén.

Rövidebb útvonalon jár a gödöllői és cinkotai HÉV a hétvégén A BKK az Örs vezér tere és Cinkota között pótlóbuszokat indít, de nem minden járathoz.
Tömegbaleset az M0-son Közúti közlekedési baleset történt az M0-ás autóúton, Csömör külterületén.

Top hírek:
30 millió forintra perli Roselyne Bachelot-t Rafael Nadal Az első tárgyalási nap már meg is volt.
Tovább emelkednek az albérleti díjak A következő két-három hónapban várhatóan már nem növekednek tovább az albérleti díjak, hosszabb távon azonban további drágulás várható - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
Kövér tilt Van nekem otthon egy féltett kincsem.
Hatástalan... A megoldás felemás. Úgy szakítanak, hogy azért megmaradnak a parlamentben, mert jobbat helyette ők sem tudnak.
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.