Újrafelhasználás helyett hulladékfeldolgozóba vitték a Duna Aréna lelátóját

A kormánybiztos nem ezt ígérte.

2017. szeptember 25. 13:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lehetetlen megtudni, hogy kitől és mennyiért kapták meg Hosszú Katinkáék a Duna Aréna használati jogát A 24.hu szerint hiába lenne ez közérdekű adat, képtelenség kideríteni, hogy ki az adatgazda, így nincs kitől kikérni.
Beolvasztják a Duna Aréna mobillelátójának vasszerkezetét A feldolgozó cég hulladékként vette meg a "100 százalékban újrahasznosítandó" építményt.

Friss hírek
Kerékpáros gázoltak halálra Nádudvar és Kaba között Kerékpárost gázoltak halálra a 3407-es úton Nádudvar és Kaba között péntek este - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.
Pont péntek 13-án repült utoljára HEL-be a 666 számú járat A Koppenhága és Helsinki között közlekedő gép rendben megérkezett.
Silány termékek: ha az unió nem lép, Magyarország nemzeti hatáskörben rendezi az ügyet Az európai gazdaság az egymás iránti bizalmon nyugszik, amit hosszú, kitartó és kemény munkával lehet megszerezni, ugyanakkor pillanatok alatt el lehet veszíteni - ezt mondta Orbán Viktor Pozsonyban. A szlovák fővárosban azért tartottak uniós csúcsot, mert több vizsgálat is azt bizonyítja, hogy ugyanazt a terméket rosszabb minőségben forgalmazzák Kelet-Európában, mint nyugaton.
Tombol a természet: tavaly is egymást érték a csapások Tavaly is pusztító természeti csapások elől menekültek az emberek világszerte: a Haitira 2016-ban lecsapó Matthew hurrikán az évtized legnagyobb erejű karib-tengeri viharának számított, de a trópus fenyegetésel mellett az áradások és a földrengések is tömegével szedték áldozataikat.
Élesedik a konfliktus, az iraki elnök ultimátumot adott a kurd vezetésnek Egyelőre nem tudni, mi történik akkor, ha Kurdisztán vezetése nem reagál a követelésekre.
A tudományos együttműködés lehetőségeiről tárgyalt Cambridge-ben Palkovics László A tudományos együttműködés lehetőségeiről, köztük a magyar egyetemekkel és a köréjük szerveződő tudományos parkokkal folytatandó együttműködésről tárgyalt a Cambridge-i Egyetem vezetőivel pénteken Palkovics László.

Már senki sem akarja vállalni Hosszú Katinkát Hosszú Katinka és az úszóiskolája már tavasz óta használja a vizes világbajnokságra felépített Duna Aréna tanmedencéjét, csak ezt nem tudni, hogy miért éppen az Iron Aquatics a kedvezményezett, és mié...
Baywatch-váltóban nyertek Eb-ezüstöt Verrasztóék A Duna Aréna egyik magyar hőse a vizes vb-n Verrasztó Dávid volt, aki éremgyűjteményét a vízimentők belgiumi Európa-bajnokságán egy ezüstéremmel gyarapította. Rajta kívül nem sokat töprengett a fáradt...

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...