Kövér László: Magyarország a gyermekegészségügy terén is támogatja Kárpátalját

Magyarország a gyermekegészségügy terén is támogatja Kárpátalját, hiszen mind a magyarok, mind az ukránok számára egyaránt a legfontosabb, hogy egészségben és biztonságban tudják a gyermekeiket jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Beregszászon, ahol a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének elnökeként orvosi eszközöket adott át a beregszászi járási kórház gyermekosztályának.

2017. szeptember 25. 14:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kövér László hivatala letiltatta egy blog logóját A Kossuth tér felújítása óta már nem lehet csak úgy bárkinek használnia vizuális elemként a Parlament épületét. Most épp egy tematikus blognak kellett beadnia a derekát.
Kövér: tovább kell fejleszteni a magyar-horvát kapcsolatokat Tovább kell fejleszteni az egyébként jó magyar-horvát kapcsolatokat - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke kedden az Országházban
Kövér László a Jobbikról: Ez nyilastempó!
Kövér: a jobbikosok nem tudnak késsel-villával enni Interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László házelnök.
Hirtelen nagyon jóban akar lenni a kormány a hollandokkal Kövér László az Országgyűlésben barátkozott egy sort a holland kollégájával.
Semmissé válhat a magyar-ukrán alapszerződés Kövér László pénteken a Karc FM-en azt mondta, nagyon komolyan megfontolná, deklarálja-e Magyarország, hogy Ukrajna egyoldalúan felmondottnak tekinti a magyar-ukrán alapszerződést.

Kövér László a Marokkói Királyság Képviselőházának elnökével tárgyalt Hivatalos látogatáson fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Habib El Malki-t, a Marokkói Királyság Képviselőházának elnökét.
Kövér: Tanulni kell a kiegyezésből A politikusoknak nem eldönteniük kell a kiegyezésről szóló vitát, hanem tanulni belőle mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az 1867-es osztrák-magyar kiegyezés 150. évfordulója alkalmából a Pa...
Kijev újra megfenyegette Kárpátalját
Kövér László: Brüsszel ugyanolyan érzéketlen, mint az Osztrák-Magyar Monarchia És ugyanolyan értetlen is. A házelnök történelmi időutazást tartott Kossuth Lajos születésnapján.
Kövér: a magyar agrárium a magyar gazdák értékteremtő munkájának eredménye A magyar agrárium több mint 200 ezer magyar gazda egész éves értékteremtő munkájának eredménye - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán Budapesten a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmisz...
Az Országház nem logó Az Országgyűlés Hivatala levetette a sziluettet az egyik blogról.