Gran Turismo Sport - ilyen a kompetitív versengés

Nem olyan régen, a Tokyo Game Show keretein belül rendezett a Sony - négy japán versenyző között - egy élő futamot a Gran Turismo Sportban. A kompetitív versenyt a méltán híres suzukai pályán bonyolították le.

2017. szeptember 25. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már el is kelt az autós játék 12 milliós gyűjtői kiadása Ennyi pénzért egy igazi autó is járt a Gran Turismo Sport mellé.
Sportautó járt a PlayStation 4-es játékhoz Ez volt minden idők legdrágább Gran Turismo Sport játékcsomagja.
Gran Turismo Sport - Megérkeztek az első értékelések (PS4) A tengerentúlon már megjelent az új rész, a hazai premierre még várnunk kell néhány órát.
Gran Turismo - visszatekintés az elmúlt 20 évre A nyakunkon a Gran Turismo Sport megjelenése, a Sony és a Polyphony Digital pedig úgy döntött, hogy a Sony elnöke, Shuhei Yoshida és a stúdió munkatársainak visszaemlékezéseivel állít emléket az elmúl...
Gran Turismo Sport - 6 perces videón a sorozat 20 éve A Polyphony Digital összerakott egy rövid videót, amin bemutatták, hogy honnan indult és hová tart a PlayStation legismertebb versenyzős címe.
Gran Turismo Sport - egy F1-es világbajnok segít majd megnyerni a versenyeket A Mercedes színeiben versenyző háromszoros világbajnok, Lewis Hamilton is beül majd néha az anyósülésre, hogy tanácsaival segítse a játékosokat.

Több mint egymillióan próbálták ki a Gran Turismo Sport nyílt bétáját (PS4) Ennek örömére a tesztet meghosszabbították, magyar idő szerint ma este 11-ig lehet még versenyeket teljesíteni.
Gran Turismo Sport - egymillió bétázó A mai nap folyamán újabb jó hírek érkeztek a hamarosan debütáló Gran Turismo Sportról. A bemutatás utáni, kezdeti kételkedés úgy látszik már a múlté a játékosok körében, ugyanis a bétát már egymillióa...
PlayStation 4 kontrollerrel irányítható autót épített a Nissan A Gran Turismo Sport közelgő megjelenésének örömére a brit JLB Design és a Nissan úgy alakított át egy GT-R-t, hogy azt távirányítós autóként lehessen használni.
Csúcsautó, amely csak egy új játékban létezik A Peugeot 750 R Hybrid 750 lóerő teljesítményre képes, és a Le Mans-i 24 órás megnyerésére fejlesztették ki a Gran Turismo Sport programozói, hiszen a gépnek a valóságban nem, csak a rövidesen érkező...
Elérhető a Gran Turismo Sport demója (PS4) Bárki kipróbálhatja a megjelenés előtt álló autós versenyjátékot, amelyben a megszerzett pénzösszeg egy része átvihető lesz a teljes kiadásba.
Gran Turismo Sport - egy tesztkör még lesz a rajt előtt Egy időkorlátos demóval készülnek a rajongóknak a Gran Turismo Sport készítői, az itt megszerzett jutalmak egy részét pedig a teljes játékban is megtarthatjuk.