Az USA és az SDF lassan kiszorul a szíriai rendezésből

Oroszország és Törökország fontosnak tartja, hogy koordinálja erőfeszítéseit Szíriában, ahol a négy feszültségcsökkentési övezet létrehozása megnyitja az utat a polgárháború lezárása előtt - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

2017. szeptember 25. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagyszabású hadműveletbe kezd a török hadsereg Szíriában Törökország és az általa támogatott szíriai lázadócsoportok komoly hadműveletbe kezdenek az északnyugat-szíriai Idlíb tartományban, amelyet szélsőséges lázadók tartanak ellenőrzésük alatt jelentette ...
Sittre került a dzsihád mami A maximálisan kiszabható tíz év börtönbüntetésre ítélte pénteken a párizsi büntetőbíróság azt az iszlám hitre áttért anyát, aki a végsőkig támogatta saját gyermekét, a Szíriában dzsihadistaként harcol...
Migráció: a szíriaiak helyét átveszik a a közép- és dél-ázsiai térségből érkezők A Migrációkutató Intézet elemzésében az Európai Unió és Törökország között 2016 tavaszán létrejött menekültügyi megállapodás hatásait járja körül.
Már márciusban is használtak mérgesgázt Szíriában A támadásban mintegy 70 ember megsérült, sokakat habzó szájal vittek kórházba.
ENSZ: Már 30 ezren veszítették el az otthonukat Kelet-Szíriában Július óta folynak a harcok.
A Kreml szerint az amerikai hatóságok a San Franciscó-i orosz konzulátus összes helyiségét elfoglalták Az orosz külügyminisztérium szerint a főkonzulátus bejárati ajtaját feltörték, és az egész épületet átkutatták.

Ez volt a szíriai polgárháború idei legvéresebb hónapja Szeptemberben több mint 3300 ember halt meg Szíriában, köztük 207 gyerek.
28 civil halt meg egy légicsapásban A mentőkre is bombáztak Szíriában, négy gyerek a halottak között.
Törökország megállítja a kurd tűz terjedését
Ismét egyre több migráns érkezik az Égei-tengeren keresztül Migrációs ügyek szerepeltek csütörtök délután az Európai Parlament Állampolgári jogokkal foglalkozó bizottságának napirendjén. A képviselők értékelték a héten lejárt kétéves menekültkvóta-rendszer, tá...
Steven Seagal: Barátok lettünk Putyinnal Szerinte hülye, aki azt állítja, hogy az oroszok beavatkoztak az amerikai elnökválasztásba. A Kreml elől jelentkezett be a színész egy brit reggeli műsorba.
Az Iszlám Állam végnapjai? Újabb sikerek az orosz hadseregtől Drónokkal bombázták váratlanul a terroszervezet állásait, miközben egy fontos hidat is sikerült felhúzniuk Szíriában.