Egy modern Rómeó és Júlia történettel tarolta le a zenei és filmvilágot a West Side Story

Hatvan éve, 1957. szeptember 26-án mutatták be a New York-i Broadway Winter Garden színházában minden idők egyik legsikeresebb musicaljét, a West Side Storyt. A darabból, melynek zenéjét Leonard Bernstein szerezte, négy ével később sikeres filmet forgattak.

2017. szeptember 25. 16:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szerelmes maffiózók a cirkuszban A Fővárosi Nagycirkusz porondján egy igazán különleges előadást nézhetett meg a közönség október első hetében. Uray Péter rendezésében a Baross Imre Artista­képző Szakközépiskola növendékei egy olyan ...
Parádés videó: Julia Roberts újrajátszotta egész karrierjét 10 percben Egy sokoldalú színésznő, sokoldalú játéka. Ja, és persze James Coden.
TechGuru - 2017.10.08. A TechGuru első adásában Kudlik Júlia köszöntötte a nézőket, majd a műsorvezető, Royal Szabi, ellátogatott a Kutatók éjszakájára, ahol különleges robotokat mutattak be, ezt követően pedig találkozott ...
Julia Roberts is nevetve végignyomta 10 perc alatt karrierje összes szerepét Néhol alig bírta nevetés nélkül, de a színésznő csak felidézte összes alakítását a Micsoda Nő!-től Erin Brockovichig James Corden műsorában.
Hegedűs D. Géza Rómeó és Júliát rendez jövőre a Dóm téren A világ talán legismertebb szerelmes történetét Hegedűs D. Géza állítja színpadra jövő nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon.  [...] Bővebben!
Októberben az újcirkuszé és az oktatásé a főszerep a Nagycirkuszban A Rómeó és Júlia előadásai után középiskolásoknak, a Lúdas Matyi produkcióit követően pedig általános iskolásoknak kínálnak rendhagyó irodalom-, biológia és matematikaórát. [...] Bővebben!

Nem ért ételhez, mert attól félt, felszívódik a bőrén keresztül Julia Janssen mikor kórházba került, otthon már a vajat a hajába kente, és a fülébe dugta a falatok, hogy még véletlenül se kelljen megennie - írja a Daily Mail. A vele foglalkozó szakember azt állíto...
Rákkal küzd a népszerű sorozatsztár - A mellében találtak egy csomót Az Instagramon jelentette be Julia Louis-Dreyfus, hogy megtámadta a betegség.
A várandós Julia Stiles egy romantikus tengerparti menyegzőn mondta ki az igent Érkezik a gyermekük, így egy kicsit meggyorsították a szervezést.
Ennél cikibb, nem nagyon történhet egy esküvő vendégével. Pláne hattal fotó Meglepő látvány fogadta a vendégsereget egy sydney-i esküvőn, ahol nemcsak a koszorúslányok öltöztek össze, hanem teljesen véletlenül féltucat vendég is.  Hallottam már olyat, hogy két, legfeljebb...
Julia Roberts is imádta az ősz legcsajosabb divatbemutatóját! A Calzedonia pár napja mutatta be legújabb, őszi/téli harisnyakollekcióját, a különleges LegShow-n pedig nem csak a legmenőbb modellek és bloggerek voltak jelen, de az egyik kedvenc színésznőd is.
Fuvolázó herceg a Duna-parton A varázsfuvola David McVicar parádés rendezésében John Macfarlane pompás díszletei közt és Julia Jones vezényletével elevenedik meg szeptember 20-án, a Vigadóban. [...] Bővebben!