Az Apple nyert a márkák versenyében, de egyre erősebb a facebook is

A tőkeérték, a pénzügyi eredmény, illetve a fogyasztói magatartásra gyakorolt hatás alapján felállított százas rangsorban három újonc szerepel: a Netflix a 78., a Salesforce.com a 84., a Ferrari pedig a 88. helyen debütált.

2017. szeptember 25. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szétnyíló iPhone-ok miatt fájhat az Apple feje Újabb szétnyílt iPhone 8-ról érkeztek hírek, ezúttal Kínából - tudósít a Reuters. Az Apple hasonló eseteket vizsgál Tajvanban és Japánban, ahol a megduzzadó akkumulátorok miatt felnyílt iPhone 8...
Összeköti az Androidot és a Windowst a Microsoft Az Apple Handoffra hasonlít a most bejelentett Microsoft Launcher.
Itt vannak a Google új kütyüjei, amelyekkel az Apple-t veszi célba Ahogy arra a kiszivárogtatások alapján számítani lehetett, a Google mai - éves szinten megrendezett - bemutatóján lerántotta a leplet új okostelefon-generációjáról, emellett a közönség elé tárta...
Dicséri az Apple, de vajon hogyan teljesít a gyakorlatban az iPhone-ok új gyorstöltése? Az új iPhone-okkal együtt érkezett új jellemző a gyorstöltési lehetőség. Többen is kíváncsiak voltak arra, mit kínál a gyakorlatban. Nézzük, mit tud egymásoz képest a gyakorlatban a különböző gyártók...
Szó szerint szétnyílt két új iPhone, az Apple már vizsgálja az ügyet fotók Csupán két esetről van szó, de az Apple már vizsgálatot indított, miután két vásárló iPhone 8 Plus mobilja egész egyszerűen szétnyílt.
Az Apple 83 százalékban teljesítette a magyar hatóságok adatkéréseit 1328 Apple-gyártmányú eszközről kértek adatokat a hatóságok. Volt, akinek a pénzügyi tranzakcióira is kíváncsiak voltak.

Hajlamos szétnyílni az új iPhone Ketten is ilyen képeket tettek fel a netre. Az Apple annyit közölt, hogy vizsgálja az ügyet.
A Bing helyett a Google keresője került a Siribe Az Apple digitális asszisztense a jövőben nem a Microsoft megoldására fog épülni.
Elismerte az Apple az új iPhone-ok egyik nagy hibáját, de még nem javítja Hiába változott elvileg keveset az iPhone 8 és iPhone 8 Plus az elődökhöz (iPhone 7, iPhone 7 Plus) képest, nem úsztuk meg, hogy ne legyenek benne hibák. Az iOS 11 első frissítése már megérkezett, sa...
Az Apple elismerte, baj van az új iPhone 8-as hangjával Tisztában vagyunk a problémával, amely néhány ügyfelünket érinti. Dolgozunk a szoftveres javításon" - közölte az Apple a Business Insiderrel.
Elérhető a macOS High Sierra Az Apple asztali operációs rendszerének 10.13-as verziója a motorháztető alatt újít.
Elkezdték használni, és máris problémák vannak az iPhone 8 Plusszal Nem lehet tökéletes okostelefont készíteni, és úgy tűnik, az Apple sem tudja megcáfolni ezt a tézist. Máris legújabb csúcstelefonjára, az iPhone 8 Plusra panaszkodnak az első felhasználók.