Mindenki arról álmodik, amit a marseille-i kezdőrúgó tett

Emeljük és szüntelenül lengetjük a kalapunkat előtte.

2017. szeptember 25. 20:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Unokázós csaló ilyen ennyire még nem kesergett 280 000 forint fölött
Ilyen az élet 92 évesen 92 éves édesanyámnál másfél éve diagnosztizáltak demenciát - meséli a lánya Böbe, aki otthon családja körében gondozza idős hozzátartozóját. ...
23 évig ült börtönben gyilkosságért, amit nem követett el Viszont az az amerikai férfit vádló ügyésznek viszonya volt a bíróval.
Magyar mailprogram jelent meg
Féltik a cicákat a sátánistáktól Be kell zárni a fekete és a fehér macskákat halloween előtt, mert ellopják őket a sátánisták hirdetik az aggódó cicaimádók a Face­bookon. A posztoló szerint, aki felhívta a közösség figyelmét a jelenségre, azért gyűjtik be az állatokat, hogy egy rituálé keretein belül brutálisan feláldozzák őket. Az állatvédők éppen ezért ebben az időszakban nem is adnak örökbe cicákat.
Stumpf István metsző kritikája: Orbán átlép az alkotmányosságon Az alkotmányosság helyreállítását követelte Stumpf István egy budapesti konferencián - derült ki a Hír TV beszámolójából. Orbán volt kancelláriaminisztere, jelenlegi alkotmánybíró szerint indokolatlan, hogy a taláros testület egyes kérdésekben nem dönthet.

Top hírek:
A lengyelek Oroszországból induló hackertámadásokat vertek vissza A védelmi miniszter szerint a támadások intenzitása napról napra nő.
Semjén és a kereszténydemokraták - Bödőcs Tibor tömör üzenete
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
MNB-alelnök: Akár 2020 után is maradhat a 0,9 százalékos alapkamat Az infláció a várakozások szerint év végéig 2 százalék közelébe csökken, majd jövőre emelkedik, és 2019 közepén érhet 3 százalék közelébe.
Nem készültek el időre, megdrágultak, és már nem is magyarok az Ikarus Egyedi új buszai Eddig is furcsa fordulatokat vett a BKV igényei szerint, de a Volánbusznak gyártott, a metrópótlásra el nem készülő, cserébe egyre drágább buszok története. Az Ikarus Egyedi név alatt futó buszok már nem is magyarok, hiszen egy cseh többségi tulajdonú cég gyártja le, zömüket Szerbiában.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.