Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért

Fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt - indokolt Felcsút százmilliárdos polgármestere.

2017. szeptember 25. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészáros Lőrinc több földön gazdálkodik, mint San Marino területe Közben a 180 ezer termelő 90 százalékának alig néhány hektár jut.
Elit társaságba került Mészáros Lőrinc Tőzsdei cége sikert sikerre halmoz.
Mészáros Lőrinc Konzumja 4,1 milliárdot termelt fél év alatt Leosztottuk, hogy önnek ne kelljen: ez 683 millió forint havonta.
Varázslatosan teljesített Mészáros Lőrinc cége Annyira jól pörögnek a milliárdok, hogy hamarosan prémium kategóriába lép az Opimus Nyrt. utódjának részvénye.
Mészáros Lőrinc kezébe kerülhet a bicskei malom Zajlik a milliárdos tartozással bedőlő Sikér Zrt. felszámolása, olcsón adták el a bicskei malmot.
Mészáros Lőrinc életében először találkozhatott a munkahelyváltás rejtélyes jelenségével

Hír: Mészáros-kempingek a Balatonon - aláírásgyűjtés a Balaton megvédéséért Törvénymódosítási javaslattal igyekszik megakadályozni az MSZP, hogy a Balaton-part néhány csókos kiváltsága legyen. Harangozó Gábor Somogy megyei, Gőgös Zoltán Veszprém megyei és Fodor Csaba Zala me...
DiCaprio Mészáros Lőrinc vagyonának egyhatodát költötte arra, hogy a Föld jobb hely legyen Na jó, egy kicsit talán többet is.
Mészáros Lőrinc gyerekei most már a tervezettnél 1 milliárddal többért újítják fel a Nemzeti Lovardát Még 300 millióval drágult a beruházás.
A TASZ és a CÖF fair meccset játszott, és az eredmény megsemmisítő Alig volt olyan ember az országban, aki a személyi jövedelemadó egy százalékát a Békemeneteket szervező CÖFCÖKA nevű, kormánybarát szervezetnek ajánlotta volna. Bezzeg Soros civiljeinek. De előkerül ...
Lesérült a Barcelona 150 millió eurós embere Ousmane Dembélé, akit talán még Mészáros Lőrinc is csak eximbankos hitelre lenne hajlandó megvenni, kb. négy hónapot lesz kénytelen kihagyni.
Átment a dagadt négerezés a Médiatanácson Hiába kapott a grémium bejelentést a Mészáros Lőrinc Echo TV-jében elhangzottak miatt. A testület szerint ugyan a kifejezések szalonképtelenek, de nem kell indítani eljárást a médiaszolgáltató ellen.