Ez Soros terve

A baloldal politikai szervilizmusát, a bárkinek való behódolás utáni vágyát (a Szovjetunió, most meg a Nyugat) mi sem bizonyítja jobban, mint a Soros-terv következetes tagadása. Az alábbiakban bemutatjuk az amerikai milliárdos tervét.

2017. szeptember 25. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Deutsch Tamás elismerte, kis csibészséggel többször is kitölthető a Soros-konzultáció De csak akkor, ha valaki direkt huncutkodni akar.
Soros világképe egész Európára veszélyes A kormányszóvivő az M1 csatornán nyilatkozott.
Kemény csörtét vívott a kormányszóvivő a BBC-vel Van Soros-terv? Miért hasonlít Soros sok ötlete a magyar kormányéra? Mi volt ez Őcsényben? Komoly kérdéseket kapott a kormányszóvivő.
Bulgária a Moszkva elleni EU-s szankciójának feloldását fogja kérni Bulgária fel fogja vetni a Moszkva elleni szankciók feloldásának kérdését az Európai Unió Tanácsában a 2018. január 1-jén kezdődő féléves soros elnöksége idején - jelentette ki a bolgár EU-elnökség üg...
Zsurek leves, jó sörök - Sikeres V4 Bazár Budapesten A V4-ekről, vagyis a visegrádi országokról szólt ez a nap a Várkert Bazárnál. Magyarország a V4-ek soros elnöke, és ebből az alkalomból meg lehetett ismerkedni a szlovák, cseh és lengyel ételekkel, ze...
Orbán: Brüsszel Soros mellett áll Orbán Viktor miniszterelnök szerint a brüsszeli gépezet Soros György tervét hajtja végre bevándorlásügyben, de a magyarok a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáción megüzenhetik Brüsszelnek, hogy ki...

Kamu emailcímekről, akárki nevében szavazhatunk a nemzeti konzultáció honlapján Gagyi lett a Soros-tervről kérdezősködő kormányzati honlap, de részben már javították.
A Soros-tervről és a Rogán-tervről vitázott az MSZP és a Fidesz Egy asztalhoz ült Molnár Zsolt és Németh Szilárd.
Hiszünk a kormánynak abban, hogy mitől kell félnünk Működik a kormánypropaganda, leginkább a menekültektől és Soros Györgytől félünk, de a civilektől is jobban tartunk, mint Oroszországtól.
Igenis van Soros-terv (6. rész) Ebből a helyzetből egyetlen kiút látszik: a megoldás mellett elkötelezett tagországok olyan koalíciója, amely nem igényel egyhangú döntést.
Fidesz: a baloldal vitatja a Soros-terv létét Többek között a Soros-tervről is szó volt a parlamentben hétfőn, napirend előtt
Hír: Navracsics mondja ki: egy nem létező terv ellen nem kell konzultációt tartani! A Fidesz döbbenten hallgat, amióta Navracsics Tibor párttársuk és uniós biztosuk bevallotta, hogy nincs semmilyen Soros-terv, ez csak Orbánék kampányfogása, ők találták ki.