Nem mindenben enged a Tesco - a nap hírei

Tárgyalást ajánlott valamennyi lehetséges koalíciós partnernek Angela Merkel német kancellár. Aláírta az új ukrán oktatási törvényt Petro Porosenko államfő. Ajánlatot tett a listás helyek elosztására az MSZP, lehetséges szövetségeseinek többsége azonban ezt elutasította. A nap legfontosabb hírei szeptember 25-én.

2017. szeptember 25. 22:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem akar elmenekülni a Tesco Még boltot se akarnak bezárni. A bevételeik viszont csökkentek.
Jobbá tennék a helyi közösségek életét Elindult a vásárlói szavazás a Tesco Ön választ, mi segítünk programján. A nyerteseket 400 000 Ft-tal segítik.
A Tesco és a szakszervezetek tovább tárgyalnak Október 13-án folytatódnak a tárgyalások a béremelésről és a munkavállalói létszámbővítésről.
Itt a Tesco nagy dobása: változás jön a sajátmárkás termékeknél Október elejétől már csak ilyen üdítőket találsz a polcokon....
5 millió a fiatal úszótehetségek támogatására Több száz fiatal magyar úszótehetség kap új felszerelést a Procter&Gamble és a TESCO programja révén.
Megijedtek a Tesco-sztrájktól Egymás után keresik fel a szakszervezeteket az áruházláncok vezetői, hogy a béremelési lehetőségekről tárgyaljanak, amit az érdekvédők a négy-ötezer főt megmozgató Tesco-sztrájk hatásának tudnak be.

Tesco-sztrájk: a neheze még csak most jön A Tesco és a szakszervezetek között az egyik követelésről megállapodás születhet, de hamarosan a jövő évi bérekről is egyeztetni kell, ami nem ígérkezik könnyűnek.
Nagy felmérést indít a Tesco Szerdán egy dunántúli megyeszékhelyen indul a Tesco országos szintű munkavállalói létszámfelmérése, amelynek célja, hogy boltméretekre és -típusokra lebontva meghatározza a megfelelő színvonalú szolgá...
Újabb balhé a Tesco háza táján A Tesco dolgozók sztrájkjának sincs még végleges megoldása, de már újabb hírekkel borzolja a kedélyeket a hipermarket.
Ha így netezik és facebookozik, szinte biztos, hogy nem verik át Nem ritkán a legnagyobb vállalatok nevével visszaélve igyekeznek plusz betevőre szert tenni ismeretlenek, akik kamuoldalakon hirdetnek kihagyhatatlan játékokat a gyors haszonszerzés ígéretével. Legu...
Tesco: Ami mérhető, az kezelhető! Közzétette első élelmiszer-hulladék jelentését az áruházlánc.
A Tesco sztrájk béremelésre ösztönzi a többi céget is Feltehetően a Tesco sztrájk hatására más munkáltatók is tartanak a dolgozók elégedetlenségétől, így már el is indultak a béremelések.