Szivárványos zászló lengetése miatt letartóztattak hét embert Kairóban

Az eset egy koncerten történt, miután a libanoni zenekar koncertjeit be akarták tiltani a nyíltan meleg frontemberük miatt.

2017. szeptember 25. 22:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kairó szerepében Casablanca A remekül kidolgozott történet átfogó keresztmetszetét adja egy velejéig korrupt, bukásra ítélt rendszernek.
Húsvágó bárddal mészárolták le a keresztény papot Meggyilkoltak egy kopt keresztény papot Kairó északkeleti Asz-Szalam nevű külvárosában közölte pénteken az egyiptomi kopt ortodox egyház sajtóirodája.

Friss hírek
Hiába 35 halál, csak tanácsadásra küldik Romániában az oltást megtagadó szülőket Mindenkit meg akartak büntetni, aki megtagadja a gyerekétől a védőoltást, de az oltásellenes hisztéria hatására csak azokat a szülőket bírságolják, akik az egészségügyi tanácsadásra sem mennek el.
Derűlátóan nyilatkozott Theresa May a Brexit-tárgyalásokról A brit kormányfő bízik abban, hogy a tárgyalások decemberig a végső szakaszba érnek.
A cseh államfő kormányalakítási tárgyalásokkal bízza meg Andrej Babist Babis egy órán át tárgyalt Milos Zemannal.
Meghazudtolta az elesett katona özvegyét Trump Az elnök azt kénytelen bizonygatni, hogy tudta a Nigerben elesett őrmester nevét. A gyászoló feleség szerint nem mond igazat.
Újra fokozódik a feszültség a tálibok és az USA között Váratlanul Kabulba látogatott hétfőn Rex Tillerson amerikai külügyminiszter, hogy Asraf Gáni elnökkel az Egyesült Államok új afganisztáni stratégiájáról tárgyaljon - közölte Twitter-üzenetben a kabuli amerikai nagykövetség.
Uniós országok követelnek pénzt Izraeltől a palesztin óvoda lerombolásáért Nyolc Európai Uniós ország követeli Izraeltől, hogy fizesse vissza az uniós támogatásokból épült, de Izrael által lebontott és elkobzott mobil épületek árát vagy állítsa vissza azokat írja a The Times of Israel.

Békét kötött a két rivális palesztin párt Aláírta a megbékélési megállapodást a két rivális palesztin párt, a Fatah és a Hamász csütörtökön Kairóban - jelentette a palesztin média.
Nagy csapást kapott a menekültek megállítására kivezényelt milícia Egy líbiai fegyveres csoport elfoglalta Szabráta városát, és kiverte onnan az Olaszország támogatta két milíciát, amelyek vállalták, hogy megakadályozzák illegális bevándorlók elindulását Európa felé ...

Top hírek:
Az utolsó iszlamista katonával is végeztek Véget értek az öt hónapja tartó harcok a Fülöp-szigeteki Marawiban.
Izraeli fegyvereket használhat Mianmar a rohingják ellen Izrael fejlett technológiájú fegyvereket adott el Mianmarnak a rohingja muzulmán kisebbség elleni etnikai tisztogató kampány idején egy korábban megkötött üzlet alapján - jelentette a Háárec című izraeli újság hétfőn.
Újabb medvetámadás Erdélyben gyereket is megharapott Fogaras vezetése már figyelmeztetett a veszélyre, mégsem vitték máshová a medvét.
Tovább durvul a katalán-spanyol üzengetés Nem fogadja el a katalán kormány, ha Madridban döntenének a feloszlatásukról.
Hiába 35 halál, csak tanácsadásra küldik Romániában az oltást megtagadó szülőket Mindenkit meg akartak büntetni, aki megtagadja a gyerekétől a védőoltást, de az oltásellenes hisztéria hatására csak azokat a szülőket bírságolják, akik az egészségügyi tanácsadásra sem mennek el.
A szerkesztőségben késeltek meg egy orosz rádióst Egy ismeretlen férfi az Eho Moszkvi rádió épületében, és torkon szúrta Tatyjana Felgengauer műsorvezetőt.