Ti vagytok a levegő ördögei, a levegő magyar huszárjai - A magyar katonai ejtőernyőzés első lépései

Az első magyar katonai ejtőernyősök szűkös lehetőségeik és az őket ért tragédiák ellenére szép eredményeket értek el. Előbb volt ilyen századunk, mint az angoloknak vagy az amerikaiaknak.

2017. szeptember 25. 23:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Franciaországban már hatott a Weinstein-botrány Több százezren írták meg hogyan váltak szexuális zaklatás áldozatává. A kormány is lépett.
Berlini óriáspark: egyre rosszabb a helyzet az odaáramló kelet-európai hajléktalanokkal
"Nyomásgyakorlás, megfélemlítés" - Amerika aggódik a magyar sajtószabadságért Kristálytiszta az USA számára, mi folyik a magyar médiapiacon, és a kormányzati nyomulás egyáltalán nem teszi boldoggá a világ szuperhatalmát. De megkapta a magáét a monopóliumok kialakulásának megakadályozására létrehozott médiahatóság is. Az után, amit David Kostelancik amerikai ügyvivő a MÚOSZ által szervezett programon elmondott, Washington is könnyen megkaphatja a magyar kormánytól, hogy a Soros-terven dolgozik.
Magyar virtus: nem bánunk túl jól a pénzünkkel Perverzzé tették a világot a negatív kamatok: mindenki hülye, aki megtakarít?
Erősen koncentrált a fűszerpaprika-piac A hazai termelés 40 százalékát a Kalocsai tartja a kezében.
Csatlakozni nem, de várhatóan közeledni fog a V4-ekhez Ausztria A leendő új osztrák kancellár a világ legfiatalabb kormányfője lesz, sok mindent tudunk róla, egyelőre azt még nem, hogy kivel lép koalícióra. Fontos kérdés az is, hogyan változhatnak a magyar-osztrák kapcsolatok és szomszédunk uniós politikája.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is
Eldőlni látszik Macedónia helyzete A Zoran Zaev vezette szociáldemokraták győztek a helyhatósági választások első körében, Macedóniában.