Üzleti fórum után magyar nótát is hallgatott Vietnamban Orbán Viktor

Délkelet-ázsiai hivatalos úton van a miniszterelnök.

2017. szeptember 25. 23:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Kemény nap lehet a mai Katalóniában Egyoldalúan kihirdeti a térség függetlenségét Spanyolországtól az elnök, ha a spanyol kormány megkezdi a Katalónia autonómiájának felfüggesztésére irányuló folyamatot.
Megúszhatja a korrupciós ügyét a brazil elnök A brazil kongresszus egy bizottsága elutasította a Michel Temer elleni vádakat.
London azt szeretné, ha a Brexit után is maradnának az uniós állampolgárok Theresa May ígéri, könnyen regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként.
Videóval akarja bizonyítani egy fegyveres csoport, hogy vezetőjük még él Az orosz védelmi tárca korábban azt közölte, hogy a szélsőséges szervezet vezetője válságos állapotban van.
Már csütörtökön kihirdetheti Katalónia a függetlenségét Amennyiben Spanyolország felfüggeszti a katalánok autonómiáját.
19-re lapot kért a katalán elnök, aki bejelentené a függetlenséget Ha Madrid így, akkor a katalánok meg úgy.

Top hírek:
Rászállt a Pokol Angyalaira a német rendőrség Több mint 700 rendőr vett részt az összehangolt rajtaütésben.
Huszonhét év után először szállt le szaúdi repülőgép az iraki fővárosban Hamarosan megnyitnak egy szárazföldi határátkelőt is a szaúdi-iraki határon.
Totális állami kontrol tombol a neten Kínában Totális kontroll dívik a neten Kínában, gyakorlatilag lehetetlen elbújni a neten az új vonatkozó törvény előírásai miatt.
19-re lapot kért a katalán elnök, aki bejelentené a függetlenséget Ha Madrid így, akkor a katalánok meg úgy.
Trump tagadja az esetlen részvétet Az elnök egy demokrata képviselő szerint elég furcsán vigasztalta a halott katona feleségét.
Nagyon súlyos terrorveszélyre figyelmeztet az MI5 vezetője Rengeteg terrorellenes művelet zajlik, de az elhárítóknak egyre nehezebb közbeavatkozni.