Elkészült Göncz Árpád mellszobra

A köztéri alkotást a hajdani államfő halálának második évfordulóján avatják fel.

2017. szeptember 26. 12:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nézze meg, milyen lett Göncz Árpád első köztéri szobra videó Egykori lakóhelyéhez közel, a Bécsi úton avatták fel Budapesten Göncz Árpád mellszobrát, ahol Jordán Tamás szavalt, Bródy János zenélt, Koncz Zsuzsa énekelt és nagyon sokan voltak.

Friss hírek
Mobilozás közben gázolta el a HÉV a 15 éves tinit Zenét hallgatott és a telefonját nyomkodta. Életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Melltartóra vetkőzött Mádai Vivien Különlegesen pikáns fotóhoz adta a nevét a TV2 műsorvezetője, aki azt mondja, ennél lejjebb nem vetkőz­ne, kivéve, ha jó ügyért teszi.
Sárosdi Lilla megtörte a csendet egyre többen állítják, őket is zaklatták Minden túlzás nélkül állíthatjuk, a Sárosdi Lilla indította botrány úgy terebélyesedik, mint a lavina. Minden azzal van tele: kivel milyen hasonló eset történt.
Digitális átalakulás előtt a családi vállalkozások Az újgenerációs családi üzleti vezetők háromnegyede nagyszabású tervekkel rendelkezik vállalkozásuk jövőjével kapcsolatban, ám a korosztályok közötti ellentétek itt is megjelennek. A PwC 21 országból 35 újgenerációs családi üzleti vezetővel készített mélyinterjút, és az új nemzedék további 100 tagjának megkérdezésével végzett felmérést, amelyből kiderült, hogy a vizsgált csoportnak a generációs szakadék mellett a kultúra változásával is számolniuk kell.
Napi horoszkóp - október 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Bronchitis: ha köhögünk és fulladunk A bronchitis, vagyis a hörghurut a hörgők nyálkahártyájának krónikus vagy akut gyulladása. A legtöbb esetben önmagától is elmúlik, de sokszor súlyos problémákhoz vezethet. ...

Felavatják Göncz Árpád mellszobrát A szobor megalkotása közadakozás útján vált lehetővé.
Fidesz: Gréczy forduljon Debreczeni Józsefhez Göncz megítélése kapcsán! A Fidesz azt javasolja Gréczy Zsoltnak, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének, hogy Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök megítélésével kapcsolatban forduljon pártja elnökségi tagjához, Debreczen...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók Európába való áttelepítés helyett szülőföldjükön várnak segítséget Európától a rászorulók. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Hogy állunk, pártok? - Itt az új felmérés