Fanatikus muszlim támadt rendőrökre Rómában

Először egy csókolózó párra, majd egy, az incidens miatt kiérkező rendőrpárosra is rátámadt egy fanatikus muzulmán Rómában.

2017. szeptember 26. 13:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megáldott a Vatikán egy különleges musicalt Megáldotta a Vatikán a Sixtus-kápolnáról és Michelangelóról szóló, Sting zenéjére épülő musicalt, amelynek premierjét március 15-én tartják Rómában.
A csapat, ami egy éve nem kapott ki idegenben Aki november óta Napoli-drukker, nem búsult a hazaúton, 16-szor nyertek, legutóbb Rómában.
Választási reformból bizalmi kérdés Véget érhet ma a szavazások sora az olasz képviselőházban az új választási törvényről; ez egyben bizalmi voksolás a Gentiloni-kormányról. A leendő jogszabály tétje, hogy milyen rendszerben válasszanak...
Hungary Helps: egy egész települést is megmentett a magyar program Magyarország milliárdokkal segíti az üldözött keresztényeket, valamint az újjáépítéseket a Közel-Keleten. Tell-Aszkuf városát teljes mértékben magyar pénzből építettek újjá. A magyar kormány úgy fogal...
Terrorizmusért körözött algériait vettek őrizetbe Rómában A római Termini pályaudvarnál vették őrizetbe.
Kirsten Dunst koszorúslány volt, de milyen szép! A legjobb barátnője ment férjhez Rómában, a múlt hétvégén.

2030-ra senki sem halna meg veszettségben Legalábbis ezt a célt tűzte ki többek között az ENSZ és a WHO Rómában.
Segélyszervezet: Magyarország példát mutat az üldözött keresztényeket segítésében A magyar kormány segítsége kiváló példája annak, hogy mit tehet egy kabinet az üldözött keresztények megsegítésére nyilatkozta Stephen Rasche, az Aid to the Church in Need (ACN) katolikus jószolgálat...
Olasz lett a legbritebb brit színész, Colin Firth Felesége is olasz, a gyerekei is Rómában születtek, a Brexitet pedig katasztrofálisnak tartja, úgyhogy ő is állampolgárságot kért.
Csúnyán megégett az Udinese Rómában Nem az a kellemetlen, ha az ember három gólt kap az AS Romától, hanem az, ha abból minimum kettőt simán meg lehetett volna úszni.
Egy ágyban a rómaiakkal szex és perverzió az ókori Rómában Az ókori Róma polgárainak nemi élethez való viszonya meglehetősen ellentmondásos volt. Egyrészt hivatalosan szigorú erkölcsi előírások szerint szervezték a társadalom életét. Másrészt viszont a római ...
Tíz nap alatt három nőt erőszakoltak meg az utcán Rómában A törvények szigorítását sürgeti Róma főpolgármestere az erőszakok miatt.