"Digitális armageddon jöhet" a magyar szakértő szerint, egyre nagyobb veszély a brutális méretű adatforgalom

Ma naponta 60 százalékkal több digitális adatot hozunk létre, mint tíz évvel ezelőtt egy teljes év alatt, ráadásul mindezt több mint negyvenháromszor gyorsabban tudjuk megtenni. A Google adatai alapján 60 ezerszer keresünk rá valamire, 70 ezer YouTube videót tekintünk meg, 7 ezer tweetet küldünk el, és 800 fotót osztunk meg az Instagramon, összesen közel 50 GB digitális forgalmat generálva másodpercenként.

2017. szeptember 26. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyáltalán nem strapabíró a Google Pixel 2 Zack Nelson stressztesztje szerint bőven akad gyenge pont az új Pixelen.
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
A YouTube sorozatot rendelt be a Tinderről A sorozatot írja és főszerepli, Carly Craig.
Már telepíteni sem muszáj egyes androidos appokat Bő egy évvel ezelőtt jelentette be az Instant Appokat a Google.
Kétszer annyian néznek gaming videókat, mint az USA lakossága Egy piackutató cég új tanulmányt tett közzé a gaming videók üzletágáról, amiből az is kiderül, hogy a YouTube-nak még mindig két és félszer több nézője van, mint a Twitchnek.
Te már láttad? Óriási újítást vezetett be a Google Maps Hát ezentúl tényleg bárhova eljuthatunk az alkalmazással.

40 nap alatt szedett fel 3000 évnyi tudást a Google mesterséges intelligenciája Az AlphaGo Zero 3 nap alatt jutott el oda, hogy 100-0-ra verje az eddigi legfejlettebb go-programot. Azt, ami tavaly legyőzte az emberi világbajnokot.
Szuperbiztonságossá tette a levelező rendszerét a Google 43 dollárért állítólag teljesen hekkerbiztos lehet a Gmail.
Új barátnője van Heidi Klumnak Új barátnője van Heidi Klumnak: Jennifer Lopez, aki meghívta egy tévés jótékonysági műsorába. A topmodell készséggel fogadta a nézők telefonos felajánlásait a hurrikán ka­rib térségben élő károsultjai...
Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését.
Tolvai Reni kutyája saját Instagram-fiókot kapott Tolvai Luxi luxuséletébe ezentúl bárki benézhet.
Potenciálisan zavaró újítást kap a mobilos Youtube Automatikusan elindulnak majd a videók a Kezdőlapon.